بانس ریت (Bounce Rate) یا نرخ پرش چیست؟نرخ پرش یک معیار تحلیل وب است که نسبت بین جلسات تک صفحه ای و تمام جلسات را اندازه گیری می کند گوگل در الگوریتم رتبه بندی خود از نرخ پرش استفاده نمی کند.
نرخ پرش چیست؟
Contents
- 1 نرخ پرش چیست؟
- 2 بانس ریت (Bounce Rate) یا نرخ پرش چیست؟
- 3 چگونه نرخ پرش را کاهش دهیم (13 نکته برای کاهش نرخ پرش)
- 4 چرا نرخ پرش مهم است؟
- 5 نرخ پرش خوب چیست؟
- 6 آیا نرخ پرش بانس ریت بالا بد است؟
- 7 تاثیر بانس ریت (Bounce Rate) بر سئو
- 7.1 چرا بازدیدکنندگان پرش می کنند (دلایل خوب)
- 7.2 مشکلشونو حل کردی
- 7.3 فقط دارن تحقیق میکنن
- 7.4 آنها در حال خرید ویترین هستند
- 7.5 چرا بازدیدکنندگان پرش می کنند (دلایل بد)
- 7.6 هدف جستجو نادرست است
- 7.7 کندی بارگذاری صفحات
- 7.8 شما می توانید سرعت صفحه خود را از طریق تعدادی از اقدامات بهینه کنید:
- 7.9 تبلیغات مخرب بیش از حد
- 7.10 محتوای با کیفیت پایین
- 7.11 راهنمای استراتژی محتوا
- 8 نحوه ارزیابی دقیق نرخ پرش
- 9 نرخ پرش بانس ریت چیست؟
نرخ پرش به عنوان درصدی از بازدیدکنندگانی که بدون انجام اقدامی مانند کلیک کردن بر روی پیوند، پر کردن فرم یا خرید یک صفحه وب را ترک میکنند، تعریف میشود.
بانس ریت یا نرخ پرش به سه دلیل مهم است:
شخصی که از سایت شما پرش می کند (بدیهی است) تبدیل نشده است. بنابراین هنگامی که بازدیدکننده را از جهش باز می دارید، می توانید نرخ تبدیل خود را نیز افزایش دهید.
نرخ پرش ممکن است به عنوان یک عامل رتبه بندی گوگل استفاده شود. در واقع، یک مطالعه صنعتی نشان داد که Bounce Rate ارتباط نزدیکی با رتبه بندی صفحه اول گوگل دارد.
نرخ پرش ارتباط نزدیکی با رتبه بندی صفحه اول گوگل دارد
نرخ پرش بالا به شما این امکان را می دهد که بدانید سایت شما (یا صفحات خاصی در سایت شما) مشکلاتی با محتوا، تجربه کاربری، طرح بندی صفحه یا نوشتن کپی دارد.
بانس ریت یا نرخ پرش “متوسط” چقدر است؟
بر اساس گزارشی در GoRocketFuel.com، میانگین بازه Bounce Rate بین 41 تا 51 درصد است.
میانگین بازه نرخ پرش بین 41-51٪ است
با این حال، نرخ پرش «عادی» تا حد زیادی به صنعت شما و اینکه از کجا ترافیک دارید بستگی دارد.
برای مثال، Custom Media Labs دریافتند که انواع مختلف وبسایتها نرخ پرش کاملاً متفاوتی دارند.
میانگین نرخ پرش بین دسته های وب سایت متفاوت است
همانطور که می بینید، سایت های تجارت الکترونیک با کمترین میانگین نرخ پرش (20-45٪) وارد می شوند. در حالی که وبلاگ ها و نرخ پرش دارند که تا 90٪ بالا می رود.
بنابراین اگر میخواهید بفهمید که Bounce Rate خوب چیست، مطمئن شوید که سایت خود را با سایتهای دیگر در دسته خود مقایسه میکنید.
همچنین، منابع ترافیک سایت شما می تواند به طور چشمگیری بر نرخ پرش سایت شما تأثیر بگذارد.
ConversionXL کشف کرد که ترافیک ایمیل و ارجاع کمترین نرخ پرش را دارند.
تفاوت نرخ پرش براساس منبع ترافیک
از سوی دیگر، تبلیغات نمایشی و ترافیک رسانه های اجتماعی دارای نرخ پرش فوق العاده بالایی هستند.
نرخ پرش در مقابل نرخ خروج
بانس ریت درصد افرادی است که در یک صفحه قرار می گیرند و آن را ترک می کنند.
نرخ خروج درصد افرادی است که یک صفحه خاص را ترک می کنند (حتی اگر در ابتدا در آن صفحه قرار نگرفته باشند).
به عنوان مثال، فرض کنید شخصی در صفحه A از سایت شما قرار می گیرد. و چند ثانیه بعد دکمه برگشت مرورگر خود را زدند.
بانس ریت (Bounce Rate) یا نرخ پرش چیست؟
نرخ پرش بالا همیشه چیز بدی نیست:اگر زمانی را در گوگل آنالیتیکس گذرانده باشید، بدون شک متریک نرخ پرش را مشاهده کرده اید که هر صفحه از وب سایت شما را همراهی می کند.
اگر دقیقاً نمی دانید نرخ پرش چیست یا چگونه از آن استفاده کنید، تنها نیستید. این یکی از معیارهای اشتباه در سئو است.
قبل از اینکه بتوانید آن را بهبود ببخشید، باید بدانید چه عواملی در نرخ پرش بالا یا پایین نقش دارند. در حالی که به دلایل مختلف یک عامل رتبه بندی در الگوریتم گوگل نیست، می تواند معیار خوبی برای کمک به بهبود محتوای سایت و قابلیت استفاده باشد. در نتیجه، به طور کلی رتبهبندی را بهبود میبخشید.
بانس ریت یا نرخ پرش چیست؟
نرخ پرش یک معیار تجزیه و تحلیل وب است که نسبت بین جلسات تک صفحه ای بدون رویدادهای تعامل کاربر و همه جلسات را اندازه گیری می کند.
هنگامی که شخصی از وب سایت شما بازدید می کند و تنها یک صفحه را بدون انجام هیچ اقدامی در یک بازه زمانی مشخص مشاهده می کند، این یک “جهش” است. بنابراین، اگر صفحه اصلی شما در مجموع 1000 جلسه داشته باشد و 500 جلسه از این جلسات بازدیدهای تک صفحه ای است که هیچ رویداد تعاملی با کاربر را راه اندازی نکرده است، نرخ پرش شما 50٪ است.
مطالب مهم و مرتبط :
Core Web Vitals چیست و چگونه آن را بررسی کنیم
الگوریتم EAT گوگل چیست؟ و چه تأثیری در سئو دارد؟
19 ابزار تحقیق کلمات کلیدی رایگان
چگونه بفهمیم که سئوی سایت کار می کند؟
فاکتورهای رتبه بندی سئو سایت(SEO) چیست؟ آپدیت1401
رویدادهای تعامل کاربر شامل مواردی مانند پخش یک ویدیو، دانلود محتوا یا اشتراک در وبلاگ شما است. با این حال، آنها از شما می خواهند که آنها را تنظیم کنید تا به درستی فعال شوند تا معیارهای تجزیه و تحلیل شما را تحریف نکنند.
من چندین مثال مختلف از ظاهر یک جلسه برگشتی را در ادامه مقاله پوشش میدهم، بنابراین هنوز پرش نکنید 😉
نرخ پرش در مقابل نرخ خروج
نرخ خروج (همچنین به عنوان نرخ خروج نیز شناخته می شود) اغلب با نرخ پرش اشتباه گرفته می شود زیرا هر دو درصد جلسات پایان یافته در یک صفحه وب را اندازه گیری می کنند. با این حال، تفاوت اصلی این است که نرخ خروج برای جلسات تک صفحه ای و چند صفحه ای اعمال می شود.
تفاوت بین تعریف نرخ پرش در مقابل نرخ خروج :
نرخ خروج نشان دهنده درصدی از تمام بازدیدهای صفحه است که آخرین بار در جلسه بوده است.
نرخ پرش نشان دهنده درصد جلساتی است که در آن صفحه ورودی تنها بازدید از صفحه جلسه بوده است.
متأسفانه، این تعریف از نرخ پرش بسیار گسترده است، دقیقاً به همین دلیل است که معیاری است که به طور گسترده درک نشده است.
علاوه بر این، گاهی اوقات کاربران قرار است پرش کنند. به سایت های منبعی مانند ویکی پدیا یا WebMD فکر کنید. نرخ پرش برای سایت های اطلاعاتی تا 90 درصد است. اما، این بدان معنا نیست که آن سایت ها یک فاجعه قابلیت استفاده هستند. تا زمانی که بازدیدکننده راضی ترک کند، صفحه به هدف خود عمل کرده است.
چگونه نرخ پرش را کاهش دهیم (13 نکته برای کاهش نرخ پرش)
در این مقاله قصد داریم در مورد کاهش نرخ پرش توضیح دهیم و اینکه چه کارهایی باید انجام دهیم تا نرخ پرش یا همان بانس ریت را کاهش دهیم
چرا نرخ پرش مهم است؟
نرخ پرش یک معیار سئو مهم است زیرا میزان جذابیت محتوای شما را اندازه گیری می کند. نرخ پرش بالا ممکن است به این معنی باشد که مردم آنچه را که می خواهند در وب سایت شما پیدا نمی کنند. یا ممکن است نشانه این باشد که شما نیاز به بهبود محتوای خود یا تجربه کاربری در وب سایت خود دارید. دلیل هر چه باشد، معمولاً به این معنی است که شما فرصتهای تبدیل را از دست میدهید.
تجزیه و تحلیل دقیق نرخ پرش به شما کمک می کند تعدادی از عناصر قابل استفاده را در وب سایت خود بهبود بخشید، مانند ناوبری، قرار دادن تماس برای اقدام (CTA) و کیفیت محتوا.
این به ویژه هنگام مقایسه صفحات مختلف در سایت خود با یکدیگر مفید است. به عنوان مثال، اگر یک موضوع خاص دارای نرخ پرش غیرمعمول پایین یا بالا باشد، ممکن است نشان دهد که مخاطبان شما آن موضوع را ترجیح می دهند یا دوست ندارند.
نرخ پرش نیز ابزار مفیدی برای مقایسه بخشهای ترافیک با یکدیگر است. آیا یک کانال بازاریابی دیجیتال بهتر از دیگران عمل می کند؟ آیا ترافیک جستجوی ارگانیک نرخ پرش بهتری نسبت به فیس بوک دارد؟ آزمایش کانال های A/B در برابر یکدیگر می تواند به شما کمک کند تعیین کنید روی کدام کانال ها باید تمرکز کنید.
نحوه محاسبه نرخ پرش
برای محاسبه نرخ پرش برای یک صفحه وب، کل جلسات تک صفحه ای را بر مجموع جلسات صفحه تقسیم کنید. سپس در 100 ضرب کنید تا درصد را بدست آورید.
محاسبه نرخ پرش گوگل = (جلسات تک صفحه / مجموع جلسات) * 100
مثال: (500 / 1000 = 0.5) X 100 = 50٪
مهم است که به خاطر داشته باشید که نرخ پرش یک صفحه بسته به منبع ترافیک و همچنین دوره زمانی که برای مشاهده انتخاب می کنید می تواند به طور قابل توجهی متفاوت باشد.
ما معیارهای نرخ پرش را در سطح صفحه تعریف می کنیم، اما هر صفحه بر نرخ پرش کلی یک وب سایت نیز تأثیر می گذارد. برای بهبود نرخ پرش یک وب سایت، درک نحوه عملکرد هر صفحه مهم است.
نرخ پرش خوب چیست؟
به طور کلی، هرچه نرخ پرش وب سایت شما کمتر باشد، بهتر است. با این حال، هیچ معیار استانداردی برای «نرخ پرش خوب» در مقابل «بد» وجود ندارد. این معیار بر اساس صنعت، نوع محتوا، هدف جستجو و صفحه فرود بسیار متغیر است.
تمرکز بر معیارهای دیگر مانند زمان در صفحه و مکالمات موثرتر است نرخ یون برای درک نحوه عملکرد وب سایت شما.
هنگام ارزیابی نرخ پرش در سایت خود، مقایسه آن با میانگین صنعت بسیار مفید است. و اگر فکر می کنید خیلی زیاد است، این استراتژی ها را برای کاهش نرخ پرش خود بررسی کنید.
از ابزار Benchmarking در گوگل آنالیتیکس استفاده کنید تا ببینید وب سایت شما چگونه با استانداردهای صنعتی مقایسه می شود. ابتدا صنعت خود را تنظیم کنید. گوگل آنالیتیکس معیارهای صنعتی خود را ارائه می کند تا ببیند آیا وب سایت شما دارای نرخ پرش معمولی است یا خیر.
Contentsquare در گزارش معیار تجربه دیجیتال خود در سال 2021 دریافت که میانگین نرخ پرش 47٪ است.
میانگین نرخ پرش بر اساس صنعت
آیا نرخ پرش بانس ریت بالا بد است؟
از آنجایی که تعریف گسترده ای دارد، هنگام پرسیدن سؤالات کلی مانند «نرخ پرش بد چیست؟» باید مراقب باشید؟ به هر حال، انواع مختلف محتوا دارای نرخ پرش متفاوتی خواهند بود – حتی در یک صنعت.
بنابراین، هنگامی که متریک را تجزیه و تحلیل می کنید، به هدف جستجو در پشت صفحات جداگانه فکر کنید.
به عنوان مثال، صفحه اصلی شما احتمالاً ترافیک جستجوی مارک دار، بازدیدهای مستقیم و ارجاعات زیادی دریافت می کند. در نتیجه، کاربران اغلب نیاز دارند تا بیشتر در مورد کاری که انجام میدهید بیاموزند.
با این حال، پست های وبلاگ اطلاعات بیشتری دارند. از آنجایی که محتوای طولانی به شما امکان می دهد موضوعات را کاملتر پوشش دهید، معمولاً جلسات تک صفحه ای بیشتری دارند.
تاثیر بانس ریت (Bounce Rate) بر سئو
اما، در دنیای سئوی تجارت الکترونیک، نرخ پرش بالا بر تبدیل ها تأثیر می گذارد. به عنوان مثال، اگر سایت تجارت الکترونیک شما تصاویر با کیفیت پایین، اطلاعات بسیار کم یا زمان بارگذاری کند داشته باشد، کاربران ممکن است برای چیز بهتری به Google SERP مراجعه کنند.
ابزارهای هوش رفتاری مانند Decibel و Mouseflow می توانند نحوه استفاده بازدیدکنندگان از صفحات خاص را نشان دهند. با ثبت تعاملات کاربر، می توانید نقطه دقیق صفحه ای که بازدیدکنندگان در آن پرش می کنند را تعیین کنید.
علاوه بر این، این ابزارها به شما می گویند که کاربران دقیقا چه مدت در یک صفحه صرف می کنند. بنابراین، اگر یک صفحه دارای نرخ پرش 95٪ است، اما میانگین زمان ضبط شش دقیقه است، این یک شرط مطمئن است که کاربران آن صفحه را مفید بدانند.
چرا بازدیدکنندگان پرش می کنند (دلایل خوب)
در سناریوهای زیر، نرخ پرش بالا ممکن است لزوما چیز بدی نباشد. این دلایل مشکلات مربوط به قابلیت استفاده وب سایت شما را منعکس نمی کنند، اما بخشی طبیعی از فرآیند جستجو هستند.
مشکلشونو حل کردی
اگر مشکل یک بازدیدکننده را حل کنید، آنها نیازی به کاوش بیشتر در سایت شما ندارند و به احتمال زیاد باز خواهند گشت. این در مورد سایتهای اطلاعاتی مانند Wikipedia، Dictionary.com، و غیره بسیار رایج است. خبر خوب این است که حتی اگر بازدیدکننده برگشت کند، احتمال بازگشت آنها به سایت شما در آینده بسیار زیاد است زیرا شما بلافاصله مشکل آنها را حل کردید.
فقط دارن تحقیق میکنن
کاربران ممکن است پس از مشاهده صفحه شما از آن پرش کنند زیرا در مرحله تحقیق فرآیند خرید هستند. آنها محتویات صفحه شما را بررسی می کنند و سپس برای انجام تحقیقات بیشتر به نتایج جستجو برمی گردند. این ماهیت فرآیند خرید است و لزوما نباید به عنوان یک مشکل تلقی شود.
این به ویژه در مورد محتوای وبلاگ صادق است. کاربران ترجیح میدهند به منابع اطلاعاتی زیادی مراجعه کنند و روزنامهنگاران ممکن است برای مقالههای خودشان محتوا را تهیه کنند.
آنها در حال خرید ویترین هستند
همچنین این امکان وجود دارد که بازدیدکنندگان از سایت شما خارج شوند زیرا آنها فقط در حال خرید ویترین هستند. داشتن دکمه “افزودن به لیست آرزوها” در سایت شما می تواند راهی موثر برای تبدیل خریداران ویترین به خریداران باشد.
چرا بازدیدکنندگان پرش می کنند (دلایل بد)
متأسفانه، دلایل بدی نیز وجود دارد که چرا یک فرد ممکن است از وب سایت شما خارج شود. بیشتر آنها حول محور تجربه کاربری ضعیف هستند.
شناسایی و رفع این مشکلات می تواند به طور قابل توجهی تعامل کاربران را در سایت شما بهبود بخشد.
هدف جستجو نادرست است
بازدیدکنندگان ممکن است از سایت شما خارج شوند زیرا محتوا با هدف جستجو مطابقت ندارد. به عبارت دیگر، محتویات صفحه با آنچه کاربر واقعاً به دنبال آن بوده است، مطابقت ندارد.
به عنوان مثال، اگر شخصی «بهترین کفشهای دویدن» را جستجو کند و صفحه شما فهرستی از بهترین کفشهای دویدن در همه نوع باشد، این چیزی نیست که او میخواهد. آنها فقط میخواهند کفشهای تریل دویدن را با هم مقایسه کنند و نمیخواهند از انواع دیگر کفشها عبور کنند.
اگر میخواهید مردم را از جهش باز دارید، بسیار مهم است که محتوای صفحه با هدف کلمات کلیدی جستجو هماهنگ باشد. این همچنین می تواند شامل نوشتن یک برچسب عنوان واضح و توضیحات متا باشد تا جستجوگر بتواند دقیقاً بداند چه چیزی را در صفحه شما پیدا خواهد کرد.
فقط انجام تحقیقات کلمات کلیدی کافی نیست، شما همچنین باید نتایج رقبا را در SERP ها تجزیه و تحلیل کنید و هدف پشت آن کلمات کلیدی را درک کنید. این فرآیند به افزایش درصد بازدیدکنندگان واجد شرایط از جستجوی ارگانیک کمک می کند، که می تواند تبدیل ها و تعامل را بهبود بخشد.
کندی بارگذاری صفحات
با دسترسی گسترده به اینترنت باند پهن و موب اگر دستگاههایی که روی دادههای سلولی 5G کار میکنند، مردم انتظار دارند صفحات وب سریع بارگذاری شوند. اگر زمان بارگذاری صفحه خیلی کند باشد، افراد حتی قبل از اینکه محتوای صفحه را ببینند، پرش می کنند.
شما می توانید سرعت صفحه خود را از طریق تعدادی از اقدامات بهینه کنید:
اسکریپت های غیر ضروری شخص ثالث را حذف کنید
به یک میزبان وب سریعتر ارتقا دهید
بارگذاری تنبل را طوری تنظیم کنید که تصاویر فقط زمانی بارگیری شوند که شخصی صفحه را به پایین پیمایش کند
عناصر صفحه بزرگی را که بارگذاری آنها زمان بیشتری می برد (تصاویر، GIF و غیره) حذف کنید.
اسکریپت های غیر ضروری شخص ثالث را که باید قبل از تعامل کاربر با سایت شما بارگیری شوند (نقشه های حرارتی، تجزیه و تحلیل و غیره) حذف کنید.
اجرای حافظه پنهان مرورگر، که عناصر خاصی را در مرورگر کاربر ذخیره می کند تا هر بار نیازی به بارگیری مجدد نباشد.
همه چیز برابر است، سرعت بالاتر صفحه منجر به نرخ پرش کمتر می شود.
تبلیغات مخرب بیش از حد
اگر صفحه شما مملو از تبلیغات زیاد باشد، کاربران شما به محض بارگیری دکمه بازگشت را در صفحه شما فشار می دهند.
داشتن تبلیغات متعدد در یک صفحه که تجربه کاربر را مختل می کند و زمان بارگذاری صفحه را افزایش می دهد برای بازدیدکنندگان وب سایت خسته کننده است و می تواند اعتماد به یک برند را کاهش دهد.
تبلیغات همچنین می تواند باعث شود که چیدمان یک صفحه به طور ناگهانی تغییر کند و حرکت در صفحه را برای کاربران دشوار کند. این نه تنها کاربران را آزار می دهد، بلکه می تواند به رتبه بندی موتور جستجوی شما نیز آسیب برساند زیرا گوگل تغییر صفحه را به عنوان بخشی از فاکتور رتبه بندی تجربه صفحه در نظر می گیرد.
این فقط در مورد وبلاگ ها صدق نمی کند، بلکه برای وب سایت های تجارت الکترونیک نیز صدق می کند. پنجره های بازشو برای تبلیغات مربوط به فروش یا لیست پستی به همان اندازه برای کاربران طاقت فرسا است.
اگر وب سایت شما حاوی تبلیغات است، مطمئن شوید که تجربه کاربر را مختل نمی کند.
محتوای با کیفیت پایین
اگر صفحات شما دارای محتوای قدیمی و نازک هستند، بازدیدکنندگان شما دلیلی برای ماندن در اطراف ندارند. پس از همه اینها، وقتی تجربه اولیه آنها بد است، چرا آنها می خواهند سایت شما را بیشتر کاوش کنند؟
اگر میخواهید بازدیدکنندگان را از پرش خود دور نگه دارید، به محتوای با ارزش و با کیفیتی نیاز دارید که تخصص شما را نشان دهد و موضوع مورد نظر را به طور کامل پوشش دهد.
بیشتر بخوانید: محتوای نازک (Thin Content) چیست؟ چرا به سئو آسیب می رساند
یک استراتژی محتوای خوب تعریف شده یکی از بهترین راه ها برای درگیر نگه داشتن بازدیدکنندگان با برند شما است. پست های وبلاگ باید به طور کامل موضوعات مرتبط را پوشش دهند، به سوالات کلیدی در طول سفر کاربر پاسخ دهند و مراحل بعدی را به وضوح از طریق پیوندهای داخلی تعریف کنند.
راهنمای استراتژی محتوا
نقشه راه خود را برای ایجاد یک بخش محتوای برنده دریافت کنید.
طراحی سایت غیر قابل اعتماد است
اگر می خواهید بازدیدکنندگان بیشتری را در سایت خود نگه دارید، باید قابل اعتماد و معتبر به نظر برسد.
این به معنای داشتن یک طراحی حرفه ای، تصاویر با کیفیت بالا، اثبات اجتماعی (توصیه ها، بررسی ها و غیره) و یک منوی آسان برای پیمایش است. برای اعتماد بیشتر به بازدیدکنندگان، تمام اطلاعات تماس و همچنین اطلاعات دقیق در مورد برند خود و کسانی که پشت آن هستند را وارد کنید.
علاوه بر این، هر گونه مهر و موم اعتماد مرتبط، مانند اعتباربخشی Better Business Bureau یا نشان Norton SSL را نیز درج کنید.
اعتبار نویسندگان محتوای خود را نیز اضافه کنید. همه اینها به سایت شما کمک می کند تا دستورالعمل های Google E-A-T (تخصص – اعتبار – اعتماد) را که به طور فزاینده عوامل رتبه بندی مهم هستند، برآورده کند.
نحوه ارزیابی دقیق نرخ پرش
تجزیه و تحلیل نرخ پرش وب سایت شما به خصوص مفید نیست زیرا افراد به دلایل مختلف از صفحات خارج می شوند. شما می توانید با ارزیابی نرخ پرش یک صفحه، بینش های مفیدی به دست آورید، اما هنوز تصویر کاملی در مورد اینکه چرا بازدیدکنندگان ممکن است از صفحه خارج شوند، دریافت نمی کنید.
برای افزایش دادههایی که از صفحات منفرد جمعآوری میکنید، در اینجا سه روش دیگر برای ارزیابی نرخ پرش وجود دارد:
بخش ها
تقسیم بندی مخاطبان خود یک راه عالی برای اندازه گیری نرخ پرش است. این به شما بینشی در مورد نحوه تعامل گروه های مختلف مردم با صفحات وب سایت شما می دهد.
راه های زیادی برای تقسیم بندی مخاطبان وجود دارد:
- سن
- درآمد
- اشتغال
- سابقه خرید
- محل
- دستگاه
- منافع
نحوه تعامل هر گروه با صفحات مختلف سایت شما را تجزیه و تحلیل کنید. آیا هیچ بخشی انواع خاصی از محتوا را ترجیح می دهد و بیشتر از سایر بخش ها در سایت شما باقی می ماند؟ آیا هر بخش دارای نرخ پرش بسیار بالاتر یا کمتری نسبت به سایر سوژه ها است؟ با درک نحوه تعامل گروه های مختلف مردم با وب سایت شما، می توانید تغییراتی در صفحاتی ایجاد کنید که به احتمال زیاد منجر به پرش می شوند.
منبع
تجزیه و تحلیل نرخ پرش بر اساس منبع ترافیک نیز مفید است. به عنوان مثال، ممکن است متوجه شوید که بازدیدکنندگان از یک منبع خاص مانند رسانه های اجتماعی بالاترین نرخ پرش را دارند.
از طرف دیگر، ممکن است متوجه شوید که ترافیک جستجوی ارگانیک دارای نرخ پرش قابل توجهی کمتری است.
برای منابعی که نرخ پرش بالاتری دارند، میتوانید روش استفاده از آن منبع را تغییر دهید، میزان استفاده از آن را کاهش دهید یا کلاً آن را رها کنید. منابع ترافیکی با نرخ پرش پایین یک فرصت بالقوه رشد هستند. سرمایه گذاری بیشتر در آن کانال های خاص را در نظر بگیرید.
اهداف رشد خود را شکست دهید
بیاموزید که در جستجوی ارگانیک بر دسته محصول یا خدمات خود تسلط داشته باشید.
محتوا
شما همچنین می توانید تجزیه و تحلیل کنید نرخ پرش بر اساس نوع محتوا. این به شما بینشی می دهد که کدام نوع محتوا برای بازدیدکنندگان کم و بیش جذاب است. آیا بازدیدکنندگان پست های وبلاگ یا ویدیوها را ترجیح می دهند؟ آیا صفحات محصول خاصی وجود دارد که بیشتر یا کمتر تعامل داشته باشند؟
نرخ پرش بانس ریت چیست؟
تجزیه و تحلیل نرخ پرش بر اساس محتوا می تواند به شما کمک کند تعیین کنید روی چه نوع محتوایی تمرکز کنید و کدام ارزش تلاش را ندارد.
یک راه خوب دیگر برای استفاده از Google Analytics برای ارزیابی صحیح نرخ پرش از ترافیک ارگانیک، رفتن به Behavior > Landing Pages و اعمال فیلتر Organic Sessions است.
این به شما این امکان را می دهد که نرخ پرش را فقط از بازدیدکنندگان ارگانیک ببینید و می تواند نشانگر خوبی برای عملکرد وب سایت شما باشد.
گام بعدی موفقیت شما این است که بهبود نرخ پرش را بر اساس همه چیزهایی که در بالا یاد گرفته اید، اعمال کنید.
خدمات سئو سایت توسط سئو فراز
جهت انجام خدمات طراحی سایت :سایت شرکتی,سایت فروشگاهی,سایت گردشگری و سایت وردپرس و … و همچنین خدمات سئو سایت :سئو سایت فروشگاهی,سئو سایت گردشگری,سئو سایت وردپرس و … تولید محتوا با کارشناسان سئو فراز تماس بگیرید