آموزش ساخت لینک به نقاط مختلف صفحه در وردپرس

آموزش ساخت لینک به نقاط مختلف صفحه در وردپرس

آموزش ساخت لینک به نقاط مختلف صفحه در وردپرس :اکثر مردم لینک ها را راهی برای اتصال دو وب سایت مختلف می دانند. شما می توانید از لینک ها برای اتصال دو مقاله وبلاگ خود یا به صفحه فرود، صفحه محصول یا حتی یک توییت به وب سایت خود استفاده کنید.

اما هایپرلینک ها توانایی خیلی بیشتری دارند. همچنین می‌توانید از لینک‌ها برای پیوند دادن به محتوای همان صفحه با کمی ویرایش استفاده کنید. اینها به عنوان لینک های پرش شناخته می شوند.

بنابراین، به یاد داشته باشید که واژه نامه بسیار جامعی که از اصطلاحات صنعتی تهیه کردید، مخاطبان شما باید با آن آشنا باشند؟ وقتی به چیزی که در جای دیگری در آن مقاله گفته‌اید اشاره می‌کنید، در واقع می‌توانید به آن پیوند دهید، و این کار را برای بینندگانتان آسان‌تر می‌کند که بفهمند درباره چه چیزی صحبت می‌کنید.

پیوندهای لنگر در وردپرس

پیوندهای لنگر موضوعی نیست که زیاد مورد بحث قرار گیرد، اما ما نتایج بسیار خوبی با آنها داشته ایم! امروز ما به نحوه ایجاد لینک های لنگر در وردپرس می پردازیم و بررسی می کنیم که چرا ممکن است بخواهید از آنها استفاده کنید. از تجربه ما، پیوندهای لنگر می‌توانند به بهبود تجربه کاربر کمک کنند، پیمایش در محتوای طولانی را بسیار آسان‌تر کنند، و حتی یک مزیت جزئی در Google به شما بدهند. چه کسی مزیت رایگان در گوگل نمی خواهد؟ 😉

لینک های لنگر چیست؟

پیوندهای لنگر که به آنها پیوندهای منوی پرش یا فهرست مطالب نیز گفته می شود، پیوندهایی هستند که فوراً شما را به قسمت خاصی از صفحه (یا یک صفحه خارجی) می برند. مقصدهای لنگر معمولاً با استفاده از عنصر A (نامگذاری آن با ویژگی نام)، یا هر عنصر دیگر (نامگذاری با ویژگی ID) مشخص می شوند. هر دو روش کاملاً با استانداردهای W3C مطابقت دارند (منبع).

 پیوند پرش چیست؟

پرش صفحه که به عنوان پیوندهای لنگر یا پیوندهای پرش نیز شناخته می شود، زمانی است که روی یک پیوند کلیک می کنید و بلافاصله به مکان دیگری در یک صفحه طولانی منتقل می شوید.

به عبارت دیگر، پیوندهای داخلی ویژه ای هستند که کاربران را به بخش خاصی از یک صفحه هدایت می کنند. از نظر UX، آنها برای مرور صفحات مفید هستند زیرا به کاربران کمک می کنند تا صفحات طولانی را بدون پیمایش یا جستجو در صفحه پیمایش کنند و به شما یک مزیت جزئی در گوگل می دهند.

چه کسی مزیت رایگان گوگل نمی خواهد؟

لینک های پرش برای سئو وردپرس عالی هستند. گوگل می تواند یک پیوند لنگر را در نتایج جستجو به صورت «پرش به پیوند» نمایش دهد.

پیوندهای پرش برای چهار هدف اصلی ایجاد می شوند:

  • زمانی که کلمه کلیدی هدف گسترده است، یا زمانی که محتوای اطلاعاتی یک روش گام به گام را دنبال می کند.
  • کاربر ممکن است به قسمتی از اطلاعات مورد نیاز خود بپرد و پیمایش در صفحه را آسان تر کند.
  • برای کاهش نرخ پرش.
  • برای نمایش در قطعات نتایج جستجو، به ویژه برای یک عبارت چند موضوعی یا چند منظوره.

نمونه ای از لینک لنگر

اگر هنوز کمی گیج هستید که لینک های لنگر چیست، نگران نباشید. نمونه تصویر زیر را ببینید. ما از پیوندهای لنگر در هر یک از این موارد لیست گلوله ای استفاده می کنیم. وقتی روی آنها کلیک می‌کنید، مستقیماً به سربرگ H2 که حاوی آن محتوا است، می‌روید. شما می توانید این موارد را برای خودتان در ادامه پست بررسی کنید. لینک های لنگر را می توان در هر چیزی مانند متن، تصویر و هدر H1-H6 استفاده کرد.

پیوندهای لنگر
پیوندهای لنگر

در بسیاری از سایت‌ها، لینک‌های لنگر صرفاً برای ایجاد فهرست مطالب در ابتدای پست‌های طولانی استفاده می‌شوند. اگر کمی CSS بلد باشید، می‌توانید خلاق باشید و آن‌ها را کمی شیک‌تر نشان دهید، همانطور که در صفحات فرود خود انجام داده‌ایم.

پیوندهای لنگر در مقاله طولانی

پیوندها را روی یک مقاله طولانی لنگر بزنید

در سایت‌های دیگر، ممکن است پیوند لنگر را نبینید، در عوض، آنها در هدرها استفاده می‌شوند تا بتوانند مستقیماً پیوندها را به بخش‌های خاص به اشتراک بگذارند.

مزایا و معایب لینک های انکر

فقط به این دلیل که ما در حال انجام کاری هستیم همیشه به این معنی نیست که شما باید انجام دهید. در اینجا چند مزایا و معایب وجود دارد که باید هنگام استفاده از لینک های لنگر در سایت وردپرس خود در نظر بگیرید.

طرفداران لینک پرش

یکی از بزرگترین مزایای لینک های لنگر ایجاد تجربه کاربری بهتر در هنگام مرور سایت شما است. این امر به ویژه در مورد مقاله های طولانی صادق است. ما محتوای عمیق زیادی (4000+ کلمه) منتشر می کنیم و پیمایش می تواند دردسرساز شود. استفاده از پیوندهای لنگر به کاربر این امکان را می دهد که فوراً به بخش مورد علاقه خود بپرد. به کاربران خود اجازه دهید آنچه را که نیاز دارند سریعتر پیدا کنند.

استفاده از پیوندهای لنگر در هدرها به شما امکان می دهد پیوندهای مستقیم را به بخش های مختلف در یک مقاله به اشتراک بگذارید. این برای رسانه های اجتماعی و حتی تیم های پشتیبانی عالی است. به عنوان مثال، تیم پشتیبانی ما در سئو فراز به شدت به پیوندهای لنگر در مقالات پایگاه دانش ما متکی است تا بتوانیم کاربر را به مرحله عیب‌یابی دقیقی که باید دنبال کند بفرستیم. تیم فروش ما همچنین از این موارد برای پاسخ سریعتر به سوالات مربوط به سئو فراز استفاده می کند.

وقتی صحبت از صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERPs) می شود، نتایج همیشه می تواند بر اساس آنچه که نشان داده می شود متفاوت باشد. با این حال، بارها و بارها مشاهده کرده‌ایم که پیوندهای لنگر (منوهای پرش) در فهرست SERP ما ظاهر می‌شوند، زیرا ما از آنها در مقالات خود استفاده کرده‌ایم. اینها عالی هستند زیرا اساساً خط دیگری از متن را برای فهرست ارگانیک شما به شما می دهند. آنها همچنین می توانند به افزایش CTR کمک کنند زیرا کاربر ممکن است چیزی مرتبط با درخواست خود را ببیند که شما در توضیحات متا یا عنوان بیان نکرده اید.

به عنوان مثال پیوندهای لنگر در گوگل
به عنوان مثال پیوندهای لنگر در گوگل

پیوندهای لنگر را می‌توان برای موارد دیگری مانند پیوند «بازگشت به بالا» که ویکی‌پدیا همراه با استنادات ^ یا پاورقی‌هایش استفاده می‌کند، استفاده کرد. [1]

جنبه های منفی پیوند پرش

در حالی که ما فکر می کنیم مزایا قطعاً بیشتر از معایب است، در اینجا چند اشکال وجود دارد که ممکن است بخواهید در نظر بگیرید.

پیوندهای لنگر یا فهرست مطالب می تواند میانگین زمان در سایت را برای هر بازدیدکننده کاهش دهد. چرا؟ زیرا آنها به جای خواندن کل مقاله شما، مستقیماً از محتوای مورد نظر خود پرش می کنند. با این حال، اگر بازدیدکننده خود را بلافاصله خوشحال کنید، این می تواند منجر به ثبت نام در خبرنامه شما یا تحقیق بیشتر در مورد آنچه می فروشید شود. بنابراین این می تواند به عنوان یک طرفدار یا مخالف دیده شود.

پیوندهای لنگر که مستقیماً با مشکل بالا مرتبط است، احتمالاً بر درآمد تبلیغات شما تأثیر می گذارد. بازدیدکنندگانی که مستقیماً به یک بخش خاص پرش می‌کنند می‌توانند تعداد بازدیدها و کلیک‌ها را کاهش دهند. سایت هایی که به شدت به تبلیغات متکی هستند ممکن است بخواهند A/B را با استفاده از لینک های لنگر و فهرست مطالب تست کنند.

اگر در حال تغییر دامنه هستید یا نیاز به اضافه کردن تغییر مسیرهای 301 دارید، مهم است که توجه داشته باشید که شناسه قطعه (#) هرگز به سرور ارسال نمی شود. این می‌تواند شرایط را پیچیده‌تر کند، اگر چیزهای اطراف را با لینک‌های لنگر تغییر دهید. راه هایی برای حل این مشکل با جاوا اسکریپت وجود دارد، اما این به هیچ وجه کار آسانی نیست .

انتقال لینک لنگر

همچنین ممکن است بخواهید در مورد تغییر انتقال لینک لنگر فکر کنید. به طور پیش‌فرض، لینک‌های لنگر به طور ناگهانی به ID پایین‌تر صفحه می‌پرند. این ممکن است برای برخی آزاردهنده باشد. می‌توانید این را تغییر دهید تا یک انتقال پیمایشی صاف انجام شود. این در واقع کاری است که ما در وبلاگ سئو فراز انجام می دهیم. می توانید از یک افزونه رایگان مانند Page scroll to id استفاده کنید یا مقداری CSS به سایت خود اضافه کنید، مانند scroll-behavior: smooth;. این پست Stack Overflow نکات دیگری برای توسعه دهندگان دارد.

مانند بیشتر نکات وردپرس، چند راه مختلف وجود دارد که می توانید برای افزودن لینک های لنگر در وردپرس استفاده کنید. این سه روش آسان مختلف را بررسی کنید. و بله، این پیوندها مستقیماً در زیر از متن لنگر استفاده می کنند. 😁

  • نحوه ایجاد دستی لینک های انکر در وردپرس
  • نحوه ایجاد لینک های انکر در وردپرس با افزونه
  • نحوه ایجاد لینک های لنگر در وردپرس با گوتنبرگ
  • نحوه ایجاد دستی لینک های انکر در وردپرس

اولین راه برای ایجاد لینک های لنگر در وردپرس این است که به سادگی آن را به صورت دستی با HTML در هر یک از پست های خود انجام دهید. بیایید یکی ایجاد کنیم تا بتوانید نحوه کار آنها را ببینید.

مرحله 1

متنی را برای پیوند خود ایجاد کنید و یک لینک روی آن اضافه کنید، همانطور که به طور معمول برای هر پیوند دیگری انجام می دهید.

ایجاد لینک لنگر با HTML
ایجاد لینک لنگر با HTML
گام 2

به جای پیوند دادن آن به URL، پست یا صفحه؛ شما به آن یک نام لنگر اختصاص خواهید داد. URI هایی که لنگرها را مشخص می کنند حاوی یک کاراکتر “#” هستند که نام لنگر را به دنبال آن قرار می دهد. شما می توانید نام آن را هر چیزی که می خواهید نام گذاری کنید، اگرچه ما معمولاً توصیه می کنیم آنها را کوتاه و مرتبط با نام واقعی هدر نگه دارید.

اگر به نمای متن (HTML) نگاه کنید، به این شکل است:

<a href=”#manually-create-anchor-links-wordpress”>نحوه ایجاد دستی پیوندهای انکر در وردپرس</a>

در اینجا یک نمونه از تمام پیوندهای لنگر که در این پست استفاده می کنیم آورده شده است:

<ul>

<li><a href=”#manually-create-anchor-links-wordpress”>نحوه ایجاد دستی پیوندهای انکر در وردپرس</a></li>

<li><a href=”#anchor-links-wordpress-plugin”>نحوه ایجاد پیوندهای انکر در وردپرس با افزونه</a></li>

<li><a href=”#anchor-links-wordpress-gutenberg”>نحوه ایجاد پیوندهای انکر در وردپرس با گوتنبرگ</a></li>

</ul>

مرحله 3

در مرحله بعد، باید یک شناسه روی هدری که می‌خواهید لینک لنگر شما به آن بپرد، اضافه کنید. برای انجام این کار، باید به نمای متن (HTML) در ویرایشگر وردپرس بروید. در هدر، در این مورد، یک هدر H2، شناسه را به همراه نام انکری که در مرحله 2 انتخاب کردید، اضافه کنید. نام انکر و ویژگی ID باید دقیقاً یکسان باشند تا پیوند کار کند.

<h2 id=”manually-create-anchor-links-wordpress”>نحوه ایجاد دستی لینک Anchor در وردپرس</h2>

نحوه ایجاد لینک های انکر در وردپرس با افزونه

آیا نمی خواهید هر بار با کد HTML زحمت بکشید؟ نگران نباشید، برخی از افزونه‌های رایگان وردپرس وجود دارد که می‌توانید از آنها برای اضافه کردن آسان لینک‌های لنگر و حتی فهرست مطالب به هر پست استفاده کنید.

لینک لنگر را با یک پلاگین اضافه کنید

یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای افزودن لینک لنگر، افزونه رایگان TinyMCE Advanced است. این افزونه اساساً با دکمه های میانبر سریع، قابلیت های اضافی را به ویرایشگر اضافه می کند. در زمان نوشتن این مطلب، افزونه بیش از 2 میلیون نصب فعال با امتیاز 4.5 از 5 ستاره دارد.

افزونه TinyMCE Advanced WordPress
افزونه TinyMCE Advanced WordPress
مرحله 1

پس از نصب و فعال سازی افزونه، به پست خود بروید و یک لینک روی انکر تکست خود ایجاد کنید. به جای پیوند دادن آن به URL، پست یا صفحه؛ شما یک نام لنگر با یک # قبل از آن به آن اختصاص خواهید داد.

نام لنگر را اضافه کنید
نام لنگر را اضافه کنید
گام 2

هدری را که می خواهید آن را به آن پیوند دهید برجسته کنید. سپس از روی دکمه در بالا بر روی “Insert” کلیک کنید و “Anchor” را انتخاب کنید. این دکمه به دلیل پلاگین TinyMCE Advanced در ویرایشگر نمایش داده می شود.

لنگر اضافه کنید
لنگر اضافه کنید
مرحله 3

نام لنگر را که در مرحله 1 به آن دادید وارد کنید و روی «OK» کلیک کنید. این افزونه در وقت شما صرفه جویی می کند زیرا هرگز مجبور نیستید از نمای ویرایشگر بصری خارج شوید. اگر این کار را به صورت دستی با HTML انجام می دهید، باید بین هر دو نمای ویرایشگر بصری و ویرایشگر متن (HTML) پرش کنید.

شناسه لنگر
شناسه لنگر

فهرست مطالب را با افزونه اضافه کنید

شاید بخواهید روند را حتی بیشتر تسریع کنید. 😄 اگر محتوای عمیق زیادی می نویسید و همیشه می خواهید فهرست مطالب (فهرست لینک لنگر/منوی پرش) را در پست های خود قرار دهید، پس باید از افزونه فهرست مطالب استفاده کنید.

یکی از بهترین افزونه های رایگان، Easy Table of Contents است. این افزونه به طور خودکار لینک های لنگر را برای هدرهای شما ایجاد می کند و به شما امکان می دهد فهرست مطالب خود را در هر جایی از پست خود با یک کد کوتاه ساده درج کنید. در زمان نوشتن این مطلب، افزونه بیش از 30000 نصب فعال با امتیاز 4.5 از 5 ستاره دارد.

افزونه فهرست مطالب آسان وردپرس
افزونه فهرست مطالب آسان وردپرس
مرحله 1

پس از نصب و فعال سازی افزونه، تنظیماتی وجود دارد که احتمالاً می خواهید تغییر دهید.

اینها را می‌توانید در قسمت «تنظیمات → فهرست مطالب» پیدا کنید.

گزینه “فعال کردن پشتیبانی” به شما امکان می دهد نوع پستی را که می خواهید از فهرست مطالب استفاده کنید انتخاب کنید. به احتمال زیاد این نوع «پست‌ها» شماست.

مطالب مرتبط و مهم: 

سپس می‌توانید انتخاب کنید که آیا می‌خواهید فهرست مطالب به‌طور خودکار درج شود یا نه. اگر پست‌های شما کمی تغییر کرد، احتمالاً توصیه می‌کنیم دستی انجام دهید.

گزینه “نمایش چه زمانی” به شما امکان می دهد قبل از نمایش فهرست مطالب، تعیین کنید که پست چه تعداد عنوان داشته باشد. برای مثال، احتمالاً نمی‌خواهید فهرستی از مطالب در یک پست وبلاگ کوتاه نمایش داده شود، بنابراین انجام حداقل چهار یا بیشتر سرصفحه احتمالاً بهترین است.

تنظیمات آسان فهرست مطالب
تنظیمات آسان فهرست مطالب
گام 2

برای درج فهرست مطالب به صورت دستی، کافی است کد کوتاه [ez-toc] را در جایی که می خواهید در پست نشان داده شود، وارد کنید.

کد کوتاه EZ-TOC
کد کوتاه EZ-TOC

سپس فهرست مطالب به طور خودکار برای همه سرصفحه های پست ایجاد می شود. چقدر عالیه

فهرست مطالب وردپرس
فهرست مطالب وردپرس

همچنین می‌توانید تغییرات بیشتری در تنظیمات مربوط به مواردی که باید نشان داده شوند، موارد استثنا، ظاهر و غیره ایجاد کنید. برای مثال، شاید همیشه یک عنوان “خلاصه” در انتهای پست‌های خود داشته باشید. می‌توانید آن هدر را در فهرست موارد استثنا در تنظیمات وارد کنید تا در فهرست مطالب گنجانده نشود.

یکی دیگر از افزونه‌های فهرست مطالب که ممکن است بخواهید آن را بررسی کنید، Shortcode Table of Contents است. این یک افزونه جدیدتر در بازار است، اما توسط جیمز کمپ، که ما از مصاحبه با او لذت بردیم، توسعه یافته است.

افزودن لینک های لنگر به هدرها به صورت خودکار با یک افزونه

آیا می خواهید به سادگی پیوندهای لنگر را به طور خودکار به همه هدرهای خود اضافه کنید؟ سپس باید افزونه رایگان WP Anchor Header را بررسی کنید. با این کار لینک های لنگر به همه هدرهای H1-H6 شما اضافه می شود.

افزونه WP Anchor Header
افزونه WP Anchor Header

این یک افزونه بسیار ابتدایی است و هیچ تنظیماتی وجود ندارد. به سادگی آن را نصب کنید، آن را فعال کنید، و شما آماده هستید. هر هدر به طور خودکار یک نام لنگر (برگرفته از نام سرصفحه) دریافت می کند، و حتی یک نماد لنگر کوچک جالب را دریافت می کند که زمانی که ماوس را بر روی هدر می روید نشان داده می شود. این به بازدیدکنندگان این امکان را می دهد که به راحتی لینکی را در آنجا ببینند که در صورت تمایل می توانند آن را کپی کنند.

پیوندهای لنگر خودکار روی هدرها
پیوندهای لنگر خودکار روی هدرها

نحوه ایجاد لینک های لنگر در وردپرس با گوتنبرگ

ویرایشگر جدید گوتنبرگ تقریباً در گوشه و کنار است و پیش بینی می شود که با وردپرس 5.0 عرضه شود. با آن بهبود یافته و پشتیبانی داخلی برای افزودن شناسه های لنگر به هدرها بهبود یافته است.

مرحله 1

هدر را در بلوک گوتنبرگ برجسته کنید و روی «پیشرفته» در سمت راست کلیک کنید. سپس گزینه ای برای اضافه کردن HTML Anchor خواهید دید.

لنگر HTML را در ویرایشگر گوتنبرگ اضافه کنید
لنگر HTML را در ویرایشگر گوتنبرگ اضافه کنید
گام 2

اگر می خواهید به آن پیوند دهید، به سادگی یک لینک روی انکر تکست خود ایجاد کنید. به جای پیوند دادن آن به URL، پست یا صفحه؛ شما یک نام لنگر با یک # قبل از آن به آن اختصاص خواهید داد.

لینک لنگر را در گوتنبرگ اضافه کنید
لینک لنگر را در گوتنبرگ اضافه کنید
خلاصه

همانطور که می بینید راه های خلاقانه زیادی برای افزودن لینک های لنگر در وردپرس وجود دارد. بعضی ها راحت تر از بقیه هستند. اگر محتوای طولانی‌تری منتشر می‌کنید، این به بازدیدکنندگان شما کمک می‌کند تا فوراً به محتوایی که می‌خواهند برسند. ما همچنین دیده‌ایم که پیوندهای لنگر به «پرش به منوها» در SERP کمک می‌کنند، که به افزایش CTR در فهرست ارگانیک شما کمک می‌کند.

تیم سئو و طراحی سایت سئو فراز

جهت انجام خدمات طراحی سایت :سایت شرکتی,سایت فروشگاهی,سایت گردشگری  و سایت وردپرس و … و همچنین خدمات سئو سایت :سئو سایت فروشگاهی,سئو سایت گردشگری,سئو سایت وردپرس و … تولید محتوا با کارشناسان سئو فراز تماس بگیرید

اگر این مقاله را دوست داریدبا نظرات خود ما را خوشحال کنید. 💬

آیا هنوز از لینک های لنگر در سایت وردپرس خود استفاده می کنید؟ اگر چنین است، ما دوست داریم تجربه یا نظرات شما را بشنویم.

4.5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا