رایج‌ترین خطاها در وردپرس و نحوه رفع آنها(70+ )

صفحه خطای 404

رایج‌ترین خطاها در وردپرس و نحوه رفع آنها : خطاهای وردپرس در سایت شما شوخی نیست. در حالی که برخی ممکن است فقط ناراحتی های جزئی ایجاد کنند، برخی دیگر می توانند منجر به مشکلات بزرگ شوند. از کار افتادن، به‌روزرسانی‌ها و نصب‌های ناموفق، و منابع از دست رفته می‌توانند از دسترسی یا استفاده بازدیدکنندگان از سایت شما جلوگیری کنند. این به اعتبار شما آسیب می زند و به طور بالقوه بر درآمد شما تأثیر می گذارد.

راهنمای نهایی برای رفع و عیب یابی رایج ترین خطاهای وردپرس (بیش از 70 مشکل)

Contents

خطاهای وردپرس

دانستن هر خطای احتمالی وردپرس در داخل و خارج تقریباً غیرممکن است. با این حال، درک برخی از رایج‌ترین مشکلات وردپرس که کاربران تجربه می‌کنند می‌تواند به شما در آماده‌سازی و عیب‌یابی مشکلات وردپرس در هنگام باز شدن کمک کند.

از پیمایش خسته شده اید؟ برای خواندن آفلاین و به اشتراک گذاری آسان تر با همکاران، نسخه PDF را دانلود کنید.

این پست متداول ترین خطاهای وردپرس را پوشش می دهد. من منابعی را برای کمک به شما در پاکسازی هر یک از آنها فراهم کرده ام، بنابراین می توانید وب سایت خود را به سرعت راه اندازی و دوباره راه اندازی کنید.

بیایید درست بپریم!

از 404 تا فایل های رسانه ای خراب، این راهنما به شما کمک می کند تا برای همیشه خطاهای وردپرس را حذف کنید ❌

70+ از رایج ترین خطاهای وردپرس و نحوه رفع آنها

برای پوشش دادن بسیاری از مسائل مختلف در یک پست، آنها را تقریباً بر اساس نوع سازماندهی کرده ام. در زیر یک توضیح کلی از اجزای مختلف سایت وردپرس خود و مشکلاتی که ممکن است با آنها مواجه شوند، به دنبال خطاهای خاص و راه حل های آنها خواهید دید.

400 خطا

500 خطا

خطاهای مربوط به سرور

خطاهای مربوط به امنیت

خطاهای رسانه وردپرس

خطاهای پایگاه داده

خطاهای PHP

خطاهای فایل وردپرس

خطاهای مرورگر

عیب یابی خطاهای متفرقه وردپرس

400 خطا

خطاهایی که با عددی بین 400 تا 499 برچسب گذاری شده اند، خطاهای سرویس گیرنده HTTP هستند. این معمولاً به این معنی است که در طول ارتباط بین مرورگری که بازدیدکننده سایت شما از آن استفاده می کند و سرور سایت شما مشکلی پیش آمده است.

ببینید چگونه Kinsta در مقابل رقبا قرار می گیرد.

ارائه دهنده خود را انتخاب کنید

مقایسه کنید

راهنمای ویدیویی ما برای عیب یابی خطاهای 400 را بررسی کنید:

1. آموزش رفع خطای 400 Bad Request و حل مشکل ارور 400

پاسخ خطای 400 در گوگل کروم
پاسخ خطای 400 در گوگل کروم

پاسخ 400 Bad Request برای زمانی که سرور شما با خطای کلاینت مواجه می شود همه چیز را حل می کند، اما در دسته بندی خاصی قرار نمی گیرد. به این معنی که این خطا چندین دلیل ممکن دارد، از جمله:

نشانی اینترنتی که اشتباه تایپ شده یا حاوی نویسه‌های غیرمجاز است.

حافظه پنهان یا کوکی های مرورگر خراب شده است.

اختلاف بین داده های سیستم نام دامنه (DNS) و حافظه پنهان DNS محلی شما.

تلاش برای آپلود فایلی که خیلی بزرگ است.

نوعی خطای کلی سرور.

راه حل های بالقوه شامل بررسی URL برای اشتباهات تایپی، پاک کردن حافظه پنهان مرورگر و کوکی ها، پاک کردن حافظه پنهان DNS و غیرفعال کردن برنامه های افزودنی مرورگر است.

2.نحوه رفع 403 خطای ممنوع

اقدامات زیادی برای ایمن نگه داشتن سایت وردپرس شما وجود دارد، از جمله سطوح مختلف «مجوزها». در حالی که این ویژگی می‌تواند از ورود افرادی که نباید به سایت شما دسترسی داشته باشند، جلوگیری می‌کند، گاهی اوقات اگر مجوزها به درستی تنظیم نشده باشند، می‌تواند باعث ایجاد مشکل شود.

خطای 403 Forbidden یکی از این مشکلات است:

خطای ممنوعه 403
403 پاسخ ممنوع در گوگل کروم

 

برای رفع آن، باید مجوزهای فایل خود را بازنشانی کنید یا یک فایل htaccess. جدید ایجاد کنید. این مشکل همچنین ممکن است نتیجه مشکل یک افزونه، شبکه تحویل محتوا (CDN) یا محافظت از لینک هات باشد.

3. خطای 404 یافت نشد

خطای 404 زمانی رخ می دهد که کاربر سعی می کند به صفحه وب که وجود ندارد دسترسی پیدا کند. به جای یافتن منبعی که به دنبال آن بودند، صفحه ای شبیه به این صفحه را مشاهده می کنند:

صفحه خطای 404
صفحه خطای 404

این مشکل نسبتاً بی ضرر است اما با این وجود برای کاربران خسته کننده است. برای جلوگیری از آن، مطمئن شوید که لینک های شکسته شده در سایت خود را به صورت دوره ای اصلاح کنید و در صورت حذف صفحه یا انتقال آن به URL جدید، تغییر مسیرها را اجرا کنید.

4. آموزش رفع ارور 405 Method Not Allowed

خطای 405 Method Not Allowed روشی است که سرور شما می گوید درخواست مرورگر را دریافت کرده اما به دلایلی آن را رد کرده است.

چندین راه ممکن برای حل این مشکل وجود دارد، از جمله بازگرداندن به‌روزرسانی‌های اخیر تم و افزونه، بررسی پیکربندی سرور و گزارش‌های خطا، و اشکال‌زدایی کد برنامه شما.

5. 413 درخواست موجودیت خیلی بزرگ است

اگر این خطا در مرورگر شما ظاهر شد، به این معنی است که سرور سایتی که می‌خواهید به آن دسترسی پیدا کنید، نمی‌تواند درخواست HTTP را که شما انجام داده‌اید پردازش کند، زیرا بسیار بزرگ است.

این اغلب زمانی رخ می دهد که بخواهید یک فایل بسیار «وزن» آپلود کنید. می توانید این مشکل را با افزایش حداکثر اندازه درخواست HTTP خود حل کنید.

مطالب مرتبط مهم 

وردپرس چیست و چه کاربردی دارد به همراه pdf

آموزش سئو وردپرس 61 نکته طلایی (100%رایگان + pdf)

بهترین افزونه های وردپرس در سال 2022

آموزش افزایش سرعت سایت وردپرس

سئوی سایت وردپرس: چگونه رتبه سایت وردپرس را بالا ببریم

6. 429 درخواست خیلی زیاد 429 Too Many Requests

اگر کاربر سعی کند چندین بار در یک بازه زمانی کوتاه به یک منبع خاص دسترسی پیدا کند، ممکن است خطای 429 Too Many Requests را دریافت کند. این روش سرور شما برای جلوگیری از رفتار مشکوک است.

برای کمک به جلوگیری از حملات سایبری در صفحه ورود خود که ممکن است منجر به خطای 429 شود، شما می تواند URL پیش فرض خود را تغییر دهد. راه حل های دیگر شامل تست تداخل تم و افزونه است.

500 خطا

هر خطایی در سایت شما که با عددی بین 500 تا 599 برچسب گذاری شده باشد، نشان دهنده این است که سرور شما به دلایلی قادر به انجام یک درخواست معین نیست. در اینجا چند نمونه از رایج ترین نمونه ها آورده شده است.

7. 500 خطای سرور داخلی

علاوه بر جلوگیری از دسترسی کاربران به سایت شما، یک خطای سرور داخلی 500 در صورت عدم رفع سریع، می تواند بر سئوی شما تأثیر منفی بگذارد:

یک خطای سرویس داخلی در گوگل کروم
یک خطای سرویس داخلی در گوگل کروم

متأسفانه خطای 500 دلایل و راه حل های احتمالی زیادی دارد که می تواند عیب یابی این مشکل را دشوار کند. می توانید با پاک کردن کش مرورگر خود و بارگیری مجدد صفحه شروع کنید. اگر کار نکرد، می‌توانید به روش‌های فنی‌تر اشکال‌زدایی بروید.

8. 501 اجرا نشد

این خطا به این معنی است که سرور شما عملکرد مورد نیاز برای تکمیل درخواست ارائه شده توسط مرورگر کاربر را ندارد. این احتمال وجود دارد که سرور روش درخواست را تشخیص ندهد.

مانند خطای سرویس داخلی 500، اگر در عرض چند ساعت آن را برطرف نکنید، خطای 501 می تواند رتبه بندی موتور جستجوی شما را کاهش دهد. می‌توانید صفحه را مجدداً بارگیری کنید، حافظه پنهان مرورگر را پاک کنید و تنظیمات پراکسی فعال را غیرفعال کنید تا آن را حل کنید.

با این حال، احتمالاً باید برای کمک با میزبان خود تماس بگیرید.

9. 502 بد دروازه 502 Bad Gateway

در مواردی که یک سرور به عنوان یک پروکسی یا “درگاه” برای دیگری عمل می کند، این احتمال وجود دارد که کاربران با خطای 502 Bad Gateway مواجه شوند. این زمانی اتفاق می افتد که پروکسی یک پاسخ نامعتبر از سرور ورودی دریافت کند.

یک خطای 502 می تواند بر سئوی شما تأثیر بگذارد، بنابراین بهتر است سریع آن را پاک کنید. بارگیری مجدد صفحه و پاک کردن حافظه پنهان مرورگر مکان های خوبی برای شروع هستند. اگر این راه حل ها کار نمی کنند، مشکلات DNS خود را بررسی کنید، CDN یا فایروال خود را غیرفعال کنید یا برای کمک با میزبان خود تماس بگیرید.

10. سرویس 503 در دسترس نیست

هنگامی که خطای 503 Service Unavailable ظاهر می شود، به این معنی است که به دلایلی نمی توان به سرور شما دسترسی پیدا کرد. اگرچه وب سایت شما فعال است، اما برای کاربران قابل دسترسی نخواهد بود.

این ممکن است به دلیل تعمیر و نگهداری معمول، سطح ترافیک بالا، یا مشکل جدی تر در سرور شما باشد. خبر خوب این است که خطای 503 بر رتبه بندی موتور جستجوی شما تأثیری نخواهد داشت. با این حال، هنوز هم می تواند برای بازدیدکنندگان بسیار آزاردهنده باشد. برای رفع آن، می توانید امتحان کنید:

  • غیرفعال کردن افزونه های شما
  • تغییر به یک موضوع پیش فرض
  • غیرفعال کردن CDN
  • محدود کردن API قلب وردپرس.
  • افزایش منابع سرور شما
  • فعال کردن WP_DEBUG.

اگر هیچ یک از این راه حل ها جواب نداد، بهترین اقدام شما این است که با تیم پشتیبانی میزبان خود در تماس باشید.

11. 504 Gateway Timeout

پاسخ 504 Gateway Timeout مانند یک خطای 502 نتیجه مشکل در ارتباط بین سرور ورودی و پروکسی است. اساساً به این معنی است که سرور دوم در حالی که منتظر پاسخ اولی به یک درخواست بود، به پایان رسید.

این نوع خطا می تواند بر سئوی شما تأثیر منفی بگذارد. راه‌حل‌های ممکن شامل بارگیری مجدد صفحه، غیرفعال کردن تنظیمات فعال پروکسی، بررسی DNS برای وجود مشکلات و غیرفعال کردن موقت CDN است.

خطاهای مربوط به سرور

سرور شما مسئول ذخیره تمامی فایل های سایت وردپرس شما و برقراری ارتباط با مرورگرها برای در دسترس قرار دادن محتوای شما در دسترس کاربران است.

در حالی که خطاهای 400 و 500 که قبلاً لیست شده اند به نوعی سرور شما را درگیر می کنند، برخی از مشکلات خاص وردپرس نیز وجود دارد که می تواند ناشی از مشکلات سرور شما باشد.

راهنمای نهایی ما برای رفع خطاهای مربوط به امنیت را بررسی کنید:

12. خطای محدودیت حافظه وردپرس

ارائه دهنده هاست شما مقدار مشخصی از حافظه سرور را به سایت شما اختصاص می دهد. در صورتی که به محدودیت حافظه سرور خود برسید، ممکن است در نصب یک پلاگین یا تم جدید یا آپلود فایل های رسانه ای در سایت خود با مشکل مواجه شوید.

به جای اینکه منبع جدید خود را با موفقیت اضافه کنید، پیامی با این مضمون مشاهده خواهید کرد: “خطای مرگبار: اندازه حافظه مجاز تمام شده است”. اگر این اتفاق افتاد، می توانید با ویرایش فایل wp-config.php، محدودیت حافظه PHP خود را افزایش دهید.

از طرف دیگر، می‌توانید میزان فضای دیسک مورد استفاده خود را بررسی کنید، ببینید آیا می‌توانید محدودیت حافظه PHP خود را بهبود ببخشید یا خیر، و ارتقاء را به یک برنامه میزبانی جدید که فضای بیشتری را برای سایت در حال رشد وردپرس شما ارائه می‌دهد، در نظر بگیرید.

13. فایل آپلود شده از دستورالعمل upload_max_filesize در php.ini فراتر می رود

در یک یادداشت مشابه، میزبان شما همچنین محدودیتی برای حداکثر اندازه برای فایل های جداگانه ای که می توانید در سرور خود آپلود کنید تعیین می کند. می توانید این محدودیت را با رفتن به Media > Add New در داشبورد وردپرس خود و جستجوی حداکثر اندازه فایل آپلود (اندازه پیش فرض آپلود در seofaraz 128 مگابایت) مشاهده کنید.

حداکثر اندازه فایل آپلود ذکر شده در آپلود کننده رسانه وردپرس
حداکثر اندازه فایل آپلود ذکر شده در آپلود کننده رسانه وردپرس

اگر نیاز به آپلود فایلی دارید که بزرگتر از حداکثر اندازه تعیین شده باشد، می توانید با ویرایش فایل php.ini، محدودیت را تغییر دهید. از طرف دیگر، می توانید با ارائه دهنده هاست خود تماس بگیرید تا موضوع را با آنها در میان بگذارید.

این دور است ساده تر و کم خطرتر از تلاش برای تغییر خودتان است و نباید برای تیم پشتیبانی میزبان شما مشکلی ایجاد کند.

14. خطای مرگبار: بیش از حداکثر زمان اجرا

سرورها برای مدت زمان اجرای اسکریپت ها محدودیت زمانی دارند (معمولا 30 ثانیه، در seofaraz حداکثر زمان اجرای پیش فرض 300 ثانیه است). در صورتی که یک اسکریپت PHP در سایت وردپرس شما بیشتر از محدودیت زمانی تعیین شده طول بکشد، احتمالاً این پیام را خواهید دید: “خطای مهلک: از حداکثر زمان اجرا فراتر رفت”.

شما می توانید این مشکل را با افزایش محدودیت زمانی اجرای سایت خود حل کنید. برای انجام این کار، باید اسکریپتی را که بیش از حد طولانی اجرا می شود، که احتمالاً بخشی از یک افزونه یا تم است، پیدا کرده و آن را حذف کنید.

15. آپلود: نوشتن فایل روی دیسک انجام نشد

افزودن تصاویر به پست‌ها و صفحات می‌تواند آنها را مفیدتر، جالب‌تر کند و ترافیک ارگانیک بیشتری ایجاد کند. با این حال، اگر هر زمان که می‌خواهید فایل‌های رسانه‌ای را به سایت خود اضافه کنید، پیامی مانند «آپلود: نوشتن فایل روی دیسک انجام نشد» را مشاهده کردید، برای انجام این کار مشکل خواهید داشت.

این خطا اغلب به دلیل مجوزهای فایل نادرست است. می توانید این مشکل را با تغییر مجوزهای فایل خود از طریق پروتکل انتقال فایل (FTP) برطرف کنید.

با این حال، ممکن است مشکل از سرور شما نیز باشد. هنگامی که فایل ها را در وردپرس آپلود می کنید، ابتدا در یک پوشه موقت روی سرور شما ذخیره می شوند. سپس به دایرکتوری مناسب وردپرس منتقل می شوند. اگر تغییر مجوزهای فایل شما این خطا را برطرف نکرد، با میزبان خود تماس بگیرید و از آنها بخواهید فهرست فایل‌های موقت شما را خالی کنند، زیرا ممکن است پر باشد و مانع از آپلود شود.

16. خطای اتصال امن

هنگامی که فایل های اصلی نصب وردپرس خود را به روز می کنید، سایت شما باید به WordPress.org متصل شود. گاهی اوقات، به دلیل پیکربندی سرور شما، این امکان پذیر نیست. نتیجه یک هشدار در داشبورد وردپرس شما است.

از آنجایی که این مشکلی است که مستقیماً به سرور شما مربوط می شود، احتمالاً برای حل آن باید با میزبان خود تماس بگیرید. سرور شما ممکن است تحت یک حمله DDoS قرار گرفته باشد، در این صورت این خطا باید به زودی خود به خود برطرف شود. از طرف دیگر، می‌توانید با هدایت سرور خود به سمت WordPress.org از طریق پروتکل پوسته امن (SSH) مشکل را برطرف کنید.

خطاهای مربوط به امنیت

پیاده سازی بهترین روش های امنیتی وردپرس در سایت شما عاقلانه است. حملات سایبری می تواند آسیب جدی ایجاد کند که برای رفع آن نیاز به هزینه زیادی دارد. متأسفانه، گاهی اوقات اقداماتی که برای محافظت از سایت خود انجام می دهید می تواند منجر به خطا شود.

اطلاعات

اگر سایت خود را در seofaraz میزبانی می کنید، ما یک تعهد امنیتی بدافزار ارائه می دهیم و سایت شما را به صورت رایگان از بدافزار پاک می کنیم.

راهنمای نهایی ما برای خطاهای مرتبط با امنیت را بررسی کنید:

17. خطای Cloudflare 521

اگرچه این یک خطای 500 مانند مواردی است که در بخش قبل توضیح دادیم، اما مختص Cloudflare است. این پلت فرم محبوب به عنوان CDN و برای محافظت در برابر DDoS و سایر حملات استفاده می شود.

مشاهده خطای 521 در سایت شما به این معنی است که Cloudflare نمی تواند به سرور شما متصل شود. یا خاموش است یا به دلایلی سرویس را مسدود می کند. به طور کلی، بررسی اینکه سرور شما فعال است و فایروال آن همه محدوده IP Cloudflare را در لیست سفید قرار داده است، به شما اطلاع می دهد که چه چیزی باعث این مشکل شده است. سپس می توانید برای کار با هاست خود و رفع آن اقداماتی انجام دهید.

مطلب پیشنهادی: نحوه راه اندازی Cloudflare APO برای وردپرس.

18. “با عرض پوزش، این نوع فایل به دلایل امنیتی مجاز نیست”

به عنوان یک اقدام امنیتی، وردپرس دارای یک لیست استاندارد از انواع فایل های مجاز است. این امر مانع از آن می شود که طرف های مخرب فایل های اجرایی را به سایت شما اضافه کنند که می تواند اطلاعات حساس کاربران را به خطر بیندازد.

اگر کاربری بخواهد نوع فایلی را آپلود کند که در آن لیست نیست، پیامی با این مضمون مشاهده می‌کند: «متأسفیم، این نوع فایل به دلایل امنیتی مجاز نیست».

پیام «متأسفیم، این نوع فایل به دلایل امنیتی مجاز نیست».
پیام «متأسفیم، این نوع فایل به دلایل امنیتی مجاز نیست».

می‌توانید با ویرایش فایل wp-config.php، آپلود انواع فایل‌هایی را که در تنظیمات پیش‌فرض وردپرس مجاز نیستند، فعال کنید.

افزونه WP Extra File Types نیز می تواند به عنوان یک راه حل جایگزین استفاده شود.

19. “با عرض پوزش، شما مجاز به دسترسی به این صفحه نیستید”

قبلاً در این پست به طور خلاصه به مجوزهای فایل اشاره کردیم، اما برای جمع بندی، آنها تعیین می کنند که چه کسی می تواند کدام فایل ها را در سایت وردپرس شما ویرایش کند. این امر وب سایت شما را از هکرهایی که ممکن است بخواهند کد مخرب وارد کنند، ایمن نگه می دارد.

با این حال، اگر تنظیمات مجوزهای شما نادرست باشد، ممکن است به طور ناخواسته شما یا کاربران خوش نیت را از دسترسی به سایت شما مسدود کنند.

این می تواند منجر به خطایی شود که می گوید: “متأسفیم، شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید”.

دسترسی مجاز نیست

پیام خطای «متاسفیم، شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید».
پیام خطای «متاسفیم، شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید».
  1. راه حل های ممکن زیادی برای این موضوع وجود دارد. ممکن است بخواهید امتحان کنید:
  2. بازنشانی مجوزهای فایل خود از طریق پروتکل انتقال فایل امن (SFTP).
  3. بررسی کنید تا مطمئن شوید به حساب شما نقش کاربری صحیحی از طریق phpMyAdmin اختصاص داده شده است.
  4. اطمینان حاصل کنید که پیشوند پایگاه داده شما درست است.
  5. عیب یابی تداخل پلاگین و تم.

در بدترین حالت، شما همچنین می توانید یک پشت را بازیابی کنید سایت خود را بالا ببرید یا وردپرس را بازنشانی کنید.

20. “نصب ناموفق بود: نمی توان دایرکتوری ایجاد کرد”

هر زمان که افزونه یا قالبی را در سایت وردپرس خود نصب می کنید، فایل های آن به سرور شما اضافه می شود. اگر در حین نصب یا به‌روزرسانی پیامی دریافت کردید که می‌گوید «نصب نشد: نمی‌توان دایرکتوری ایجاد کرد»، به این معنی است که به دلایلی وردپرس نتوانست فایل‌های لازم را به سرور شما اضافه کند.

همین امر در مورد به روز رسانی پلاگین و تم نیز صدق می کند. این یکی دیگر از خطاهای مربوط به مجوزهای فایل است.

برای رفع آن، مطمئن شوید که مجاز به نوشتن در فهرست‌های wp-admin، wp-content، و wp-includes از طریق FTP هستید.

21. مجوزهای فایل نادرست

علاوه بر ممانعت از دسترسی شما به بخش‌های خاصی از سایتتان، مانند خطای «متاسفم، شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید»، مجوزهای فایل نادرست می‌تواند مانع از موارد زیر شود:

به روز رسانی یا نصب پلاگین ها و تم ها.

انتشار یا به روز رسانی پست ها و صفحات.

در حال آپلود تصاویر

از طرف دیگر، اگر مجوزهای فایل شما خیلی قوی نباشد، وب سایت خود را آسیب پذیر می کنید و خطر دسترسی هکرها به فایل های شما را تهدید می کند. در آنجا آنها می توانند محتوا را حذف کنند، داده ها را سرقت کنند یا کد مخرب خود را اضافه کنند.

اگر با یکی از مشکلات بالا مواجه هستید یا مشکوک هستید که هک شده اید، ممکن است بخواهید مجوزهای فایل خود را از طریق SFTP تأیید کنید:

 

مجوزهای فایل ftp
پنجره مجوزهای فایل در FileZilla

مقادیر عددی پیش فرض برای وردپرس 755 برای پوشه ها و 644 برای فایل ها است.

22. ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR

گواهینامه های لایه سوکت های امن (SSL) یک اقدام امنیتی است که برای رمزگذاری داده ها استفاده می شود. این از هکرها از سرقت اطلاعات حساس مانند اطلاعات کارت اعتباری هنگام انتقال بین سرورها جلوگیری می کند.

اگر اخیراً ارائه‌دهنده میزبانی را تغییر داده‌اید یا یک گواهی SSL جدید در سایت خود نصب کرده‌اید، ممکن است یک ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR را در مرورگر خود ببینید. این بدان معنی است که سرور شما به دلایلی قادر به ایجاد یک اتصال امن نیست.

چندین مرحله برای حل این مشکل وجود دارد که می‌توانید انجام دهید، از جمله به‌روزرسانی مرورگر و سیستم عامل، تأیید گواهی SSL، غیرفعال کردن برنامه‌های افزودنی مرورگر، و پاک کردن حافظه پنهان مرورگر و کوکی‌ها.

23. ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH

خطای ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH می تواند نشان دهنده قدیمی بودن مرورگر یا سیستم عامل شما باشد. همچنین ممکن است ناشی از مشکلات گواهی SSL شما باشد یا پس از انتقال سایت وردپرس خود به میزبان جدید ظاهر شود.

اگر به روز رسانی مرورگر و سیستم عامل شما کمکی نمی کند، عدم تطابق نام را در گواهی SSL خود بررسی کنید. از طرف دیگر، پاک کردن وضعیت SSL رایانه شما ممکن است مشکل را حل کند یا گواهی SSL شما قدیمی باشد.

24. هشدارهای محتوای مختلط

هنگامی که یک گواهی SSL به سایت وردپرس خود اضافه می کنید، به جای HTTP شروع به اجرای HTTPS می کند. در صورتی که وب سایت شما سعی می کند هر دو محتوا یا اسکریپت های HTTPS و HTTP را به طور همزمان بارگیری کند، یک هشدار محتوای مختلط را مشاهده خواهید کرد.

این احتمالاً به عنوان برخی از انواع این جمله خوانده می شود: “این سایت کاملاً امن نیست”. برای رفع خطا، باید چند مرحله را دنبال کنید تا مشخص کنید کدام منابع HTTP در حال بارگیری هستند و منابع HTTPS را حذف یا جایگزین کنید.

25. SSL Handshake Failed

این خطای مربوط به اتصال SSL زمانی رخ می دهد که مرورگر نتواند یک اتصال امن با سرور برقرار کند. متأسفانه، این ممکن است به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد. می‌توانید در اینجا اطلاعات بیشتری در مورد آن بخوانید: «چگونه خطای «SSL Handshake Failed» را برطرف کنیم (5 روش)».

خطاهای رسانه سایت وردپرس

در دنیای وردپرس، “رسانه” اغلب به فایل های تصویری اشاره دارد. با این حال، شامل ویدئو و صدا نیز می شود. در حالی که این عناصر می توانند محتوای جذاب و جالبی را برای کاربران شما فراهم کنند، گاهی اوقات به دلیل خطاهای مختلفی که ممکن است در این فرآیند ایجاد شود، ترکیب آنها دشوار است.

راهنمای ما برای رفع خطاهای رسانه وردپرس را بررسی کنید:

26.خطای HTTP وردپرس (آپلود تصویر در کتابخانه رسانه)

هنگام تلاش برای آپلود یک فایل در کتابخانه رسانه وردپرس، ممکن است با یک «خطای HTTP» مبهم مواجه شده باشید. این به طور کلی به عنوان یک کادر کوچک بازشو در سمت راست آپلود کننده تصویر ظاهر می شود.

چند دلیل احتمالی برای این مشکل وجود دارد، از جمله یک جلسه ورود به سیستم منقضی شده، کاراکترهای غیرمجاز در نام فایل، مجوز اشتباه، و مشکلات سمت سرور.

ابتدا با رفرش کردن صفحه شروع کنید. اگر کار نکرد، اندازه فایل رسانه خود را تغییر دهید یا نام آن را تغییر دهید. اگر خوش شانس نیستید، باید مجوزهای خود را بررسی کنید یا به طور موقت افزونه ها و طرح زمینه خود را غیرفعال کنید. در صورتی که هنوز نمی توانید آپلود خود را کامل کنید، ممکن است بخواهید با میزبان خود تماس بگیرید.

27. دکمه افزودن رسانه کار نمی کند

در ویرایشگر کلاسیک وردپرس، دکمه افزودن رسانه یک ویژگی مهم است:

دکمه افزودن رسانه در ویرایشگر کلاسیک وردپرس
دکمه افزودن رسانه در ویرایشگر کلاسیک وردپرس

این دکمه به شما امکان می‌دهد تا به سرعت فایل‌های رسانه‌ای جدید را آپلود کنید یا یکی از کتابخانه رسانه خود را برای افزودن به پست خود انتخاب کنید. با این حال، گاهی اوقات با کلیک بر روی دکمه کاری انجام نمی شود یا ممکن است به طور کامل از ویرایشگر حذف شود.

اگر اینطور است، احتمالاً مشکل به دلیل یک پلاگین o است r تضاد موضوع. می توانید با افزودن تابع define(‘CONCATENATE_SCRIPTS’، false) به فایل wp-config.php خود یا با عیب یابی خطاهای سازگاری احتمالی، آن را حل کنید.

28. فایل های رسانه ای شکسته

اگر کتابخانه رسانه خود را باز کنید و متوجه شوید که تمام تصاویر شما به طور کامل از بین رفته اند یا با متغیرهایی جایگزین شده اند، ممکن است فایل های شما “شکسته” شوند:

فایل های تصویری شکسته در کتابخانه رسانه
فایل های تصویری شکسته در کتابخانه رسانه

این ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد، از جمله:

مشکلی در سرور شما، مانند مشکل عملکرد.

خطاهای سازگاری بین پلاگین ها و/یا موضوع شما.

مجوزهای فایل نادرست

هک یا حمله دیگر

برای رفع این مشکل، می‌توانید مجوزهای فایل را برای پوشه آپلودهای خود به ۷۵۵ بازنشانی کنید. اگر کار نکرد، ببینید آیا ممکن است تداخل افزونه‌ها وجود داشته باشد یا خیر. پس از آن، اگر تصاویر شما هنوز خراب هستند، با ارائه دهنده هاست خود تماس بگیرید تا ببینید آیا علت آن مشکل سرور است یا خیر.

29. «در برش تصویر شما خطایی رخ داده است»

در کتابخانه رسانه وردپرس، می‌توانید ویرایش‌های جزئی را روی تصاویری که آپلود کرده‌اید، مانند چرخش و برش، اعمال کنید. هنگام تلاش برای ویرایش به این روش، ممکن است این پیام را دریافت کنید: “خطایی در برش تصویر شما وجود دارد”.

دو دلیل احتمالی برای این خطا وجود دارد. اولین مورد این است که شما روی یک نسخه قدیمی PHP اجرا می کنید، در این صورت می توانید به سادگی آن را ارتقا دهید تا آن را برطرف کنید. از سوی دیگر، سرور شما ممکن است بسته گرافیکی لازم (GD) را نداشته باشد.

اگر اینطور است، باید مراحل مناسب را برای نصب آن بر اساس تنظیمات خود دنبال کنید. در صورت بروز مشکل، باید با ارائه دهنده هاست خود برای کمک تماس بگیرید.

30. تصویر کوچک فیس بوک نادرست

اشتراک گذاری اجتماعی می تواند روشی کارآمد برای ایجاد مخاطبین وب سایت شما باشد. با این حال، گاهی اوقات ممکن است زمانی که پست های شما در فیس بوک به اشتراک گذاشته می شود، تصویر کوچک اشتباهی نمایش داده شود.

این اغلب زمانی اتفاق می افتد که چندین تصویر در پست شما دارای تگ Open Graph (OG) باشد. فیس بوک از این برچسب برای حدس زدن تصویری که قرار است برای تصویر کوچک استفاده کند استفاده می کند، اما وقتی چندین تصویر شامل آن می شود، پلتفرم گیج می شود.

یکی از راه های رفع این مشکل استفاده از ویژگی های اشتراک گذاری اجتماعی Yoast SEO است. با تنظیم تصویر کوچک فیس بوک خود از طریق این افزونه، می توانید مطمئن شوید که تصویر صحیح برچسب OG را در جای خود دارد.

خطاهای پایگاه داده و PHP

نصب وردپرس شما از دو بخش کلیدی تشکیل شده است: فایل های آن و پایگاه داده آن. در حالی که احتمال بیشتری وجود دارد که به طور منظم با اولی تعامل داشته باشید، پایگاه داده شما نیز برای توانایی سایت شما برای عملکرد صحیح حیاتی است.

31. خطا در برقراری اتصال پایگاه داده

در صورتی که وب سایت شما نتواند با پایگاه داده MySQL شما ارتباط برقرار کند، نمی تواند داده های لازم برای نمایش محتوای شما را بازیابی کند. در عوض، خطایی مانند این را خواهید دید:

خطا در ایجاد اتصال به پایگاه داده
خطا در ایجاد اتصال به پایگاه داده

این کار باعث می شود که کاربران نتوانند قسمت جلویی سایت شما را مشاهده کنند و همچنین شما را از داشبورد وردپرس خود قفل می کند. شایع ترین دلیل این خطا این است که اعتبار پایگاه داده شما نادرست است. می توانید آنها را در فایل wp-config.php خود تغییر دهید.

32. پایگاه داده وردپرس خراب است

«فساد» یک اصطلاح کلی است که برای پایگاه‌های داده و فایل‌های وردپرس زمانی که در معرض خطر یا غیرقابل استفاده قرار می‌گیرند به کار می‌رود. این اغلب منجر به خطا در برقراری اتصال پایگاه داده می شود.

در حالت ایده آل، شما می خواهید یک نسخه پشتیبان از پایگاه داده خود را برای جایگزینی نسخه خراب بازیابی کنید. اگر این امکان وجود ندارد، می‌توانید با افزودن تابع define(WP_ALLOW_REPAIR، true) به فایل wp-config.php، این خطا را نیز برطرف کنید.

مطالعه پیشنهادی: این راهنمای نحوه عیب یابی و تعمیر مشکلات پایگاه داده وردپرس را بررسی کنید. همچنین می توانید برخی از این مشکلات را با استفاده از افزونه رایگان پایگاه داده وردپرس برطرف کنید.

خطاهای PHP

PHP یک زبان برنامه نویسی است که برای وردپرس یکپارچه است. مسائل مربوط به عملکرد آن می تواند شما را از ویرایش سایت خود باز دارد یا منجر به پیام ها و اعلان های مزاحم شود.

33. خطاهای PHP در وردپرس

هنگامی که مشکلی در PHP سایت وردپرس شما وجود دارد، پیام یا هشداری را در بالای داشبورد وردپرس خود مشاهده می کنید که نشان می دهد مشکل چیست و کدام فایل ها تحت تأثیر قرار گرفته اند.

این پیام ها برای توسعه دهندگان در نظر گرفته شده است، بنابراین آنها می توانند کد سایت خود را بررسی کنند و مشکل را اصلاح کنند. اگر تجربه ای با PHP ندارید، تلاش برای رفع این خطاها می تواند مشکلات بیشتری را برای سایت شما ایجاد کند.

در صورتی که این وضعیت شما را توصیف می کند، نگران نباشید. خطاهای PHP نباید مانع از اجرای سایت شما شود یا مانع از دسترسی کاربران به آن شود.

در حالت ایده‌آل، می‌خواهید با توسعه‌دهنده هر افزونه یا تم مرتبطی که ممکن است باعث این مشکل شود، تماس بگیرید. در غیر این صورت، می توانید یک توسعه دهنده را استخدام کنید تا به شما در رفع آن کمک کند.

34. «فقدان یک پوشه موقت»

هر زمان که فایلی را در سایت وردپرس خود آپلود می کنید، ابتدا در یک پوشه موقت ذخیره می شود و سپس به فهرست دائمی آن منتقل می شود. با این حال، تنظیمات نادرست PHP در سرور شما می تواند از دسترسی به این پوشه موقت جلوگیری کند و منجر به خطا در سایت وردپرس شما شود.

آیا می خواهید بدانید که چگونه ترافیک خود را بیش از 1000٪ افزایش دادیم؟

به بیش از 20000 نفر دیگر بپیوندید که خبرنامه هفتگی ما را با نکات خودی وردپرس دریافت می کنند!

اکنون مشترک شوید

برای حل این مشکل باید از طریق FTP به سرور خود دسترسی داشته باشید و تابع زیر را به فایل wp-config.php خود اضافه کنید:

define(‘WP_TEMP_DIR’, dirname(__file__). ‘/wp-content/temp/’);

سپس، می توانید یک پوشه جدید به نام temp را به پوشه wp-content خود اضافه کنید.

خطاهای فایل وردپرس

از پست ها و صفحات شما گرفته تا پلاگین ها و تم های شما، نصب وردپرس شما حاوی صدها یا هزاران فایل است. خطاهای مربوط به این مؤلفه‌های کلیدی می‌تواند منجر به گم شدن یا در دسترس نشدن محتوا شود.

راهنمای ویدیویی ما را برای رفع خطاهای فایل وردپرس بررسی کنید:

35. “پوشه مقصد از قبل وجود دارد”

هنگامی که یک تم یا افزونه جدید را در سایت وردپرس خود نصب می کنید، یک پوشه در سرور شما ایجاد می شود تا فایل های آن ذخیره شود. اگر سعی کنید یک افزونه یا طرح زمینه را نصب کنید و پوشه ای با همین نام قبلاً در سرور شما ذخیره شده است، با خطای خواندن “پوشه مقصد از قبل وجود دارد… نصب افزونه انجام نشد” را مشاهده خواهید کرد:

خطای «پوشه مقصد قبلاً وجود دارد».
خطای «پوشه مقصد قبلاً وجود دارد».

اولین قدم شما در مواجهه با این مشکل باید بررسی این باشد که آیا افزونه یا تم قبلاً نصب شده است یا خیر.

اگر نه، از طریق FTP به سرور خود دسترسی پیدا کنید و به پوشه wp-content خود بروید. سپس، به پلاگین ها یا تم های خود نگاه کنید تا ببینید آیا پوشه ای با همان نام مؤلفه ای که می خواهید نصب کنید وجود دارد یا خیر. پس از حذف آن پوشه، می توانید دوباره نصب خود را امتحان کنید.

36. صفحه سبک تم وردپرس گم شده است

CSS یک زبان برنامه نویسی است که “سبک” سایت شما را تعیین می کند. این ممکن است شامل رنگ ها، فونت ها و عناصر مختلف دیگری باشد که وب سایت شما را جذاب می کند.

وقتی صحبت از تم های وردپرس می شود، تمام CSS های لازم در فایلی به نام “stylesheet” موجود است. اگر شیوه نامه طرح زمینه شما در دسترس نباشد، سایت شما نمی تواند به درستی بارگیری شود و یک خطا مشاهده خواهید کرد:

خطای “Stylesheet is missing” در لیست تم های وردپرس
خطای “Stylesheet is missing” در لیست تم های وردپرس

این ممکن است در حین نصب تم نیز رخ دهد:

نصب طرح زمینه ناموفق به دلیل وجود برگه سبک
نصب طرح زمینه ناموفق به دلیل وجود برگه سبک

این ممکن است به این دلیل اتفاق بیفتد که شیوه نامه طرح زمینه شما در سرور شما آپلود نشده است، یا به این دلیل که نام آن نادرست است و بنابراین نمی توان آن را پیدا کرد. برای رفع مشکل، از طریق FTP به سرور خود دسترسی داشته باشید و به زیر شاخه تم خود بروید.

سپس، به دنبال شیوه نامه تم خود بگردید. اگر وجود ندارد، آن را از فایل های موضوع خود بازیابی کنید و آن را در سرور خود آپلود کنید. مطمئن شوید که نام فایل style.css است و در پوشه تم صحیح ذخیره شده است.

37. خطاهای فایل Pluggable.php

فایل pluggable.php سایت وردپرس شما به کاربران، افزونه ها و تم ها امکان می دهد تا عملکردهای اصلی را نادیده بگیرند. اگر افزونه یا طرح زمینه به درستی کدگذاری نشده باشد، ممکن است منجر به تداخل با این فایل شود.

این مشکل به عنوان یک پیام خطای php در داشبورد وردپرس شما ظاهر می شود که به فایل pluggable.php شما اشاره می کند. با این حال، علت مشکل معمولاً در خود pluggable.php نیست، مثلاً می‌تواند wp-config.php یا functions.php شما باشد.

در عوض، باید محل واقعی تضاد را در پیام خطا پیدا کنید. سپس، به فایل مربوطه بروید و با حذف فاصله، خطوط خالی یا موارد مشابه، آن را برطرف کنید.

38. فایل های وردپرس خراب هستند

همانطور که پایگاه داده وردپرس شما ممکن است خراب شود، فایل های آن نیز خراب می شوند. این باعث می‌شود که آنها غیرقابل دسترسی باشند، که مشکل بزرگی است، مخصوصاً وقتی صحبت از فایل‌های اصلی باشد.

فایل های خراب ممکن است نتیجه خرابی سرور، مجوزهای فایل نادرست یا خطای نسخه PHP باشد. ساده ترین راه حل، بازیابی نسخه پشتیبان سایت است. این فقط با چند کلیک در seofaraz .com است.

ابتدا وارد داشبورد MyKinsta شوید. به “سایت ها” در سمت چپ بروید و سپس روی سایت وردپرسی که برای آن نیاز به بازیابی نسخه پشتیبان دارید کلیک کنید.

وردپرس را از پشتیبان گیری در Myseofaraz بازیابی کنید
وردپرس را از پشتیبان گیری در Myseofaraz بازیابی کنید

گزینه پشتیبان مورد نظر خود را از بین موارد ارائه شده انتخاب کنید و روی دکمه “بازیابی به” کلیک کنید تا تصمیم بگیرید که آیا می خواهید نسخه پشتیبان از سایت وردپرس شما در سایت زنده یا مرحله ای خود بازیابی شود.

بازیابی نسخه پشتیبان وردپرس به سایت زنده در Myseofaraz
بازیابی نسخه پشتیبان وردپرس به سایت زنده در Myseofaraz

سپس باید با وارد کردن نام سایت خود، بازیابی نسخه پشتیبان را تأیید کنید. سپس بر روی “بازیابی” کلیک کنید. با این کار محیط زنده شما بازنویسی می شود.

همچنین، می‌توانید فایل‌های اصلی را با دانلود وردپرس، حذف فایل‌های خراب از طریق FTP، و سپس آپلود نسخه‌های تازه از فایل زیپ وردپرس جایگزین کنید.

خطاهای مرورگر

بازدیدکنندگان با استفاده از مرورگرهای انتخابی خود به وب سایت شما دسترسی پیدا می کنند. این بدان معنی است که خطاهای مختلف مرورگر می تواند کاربران را از دسترسی به سایت شما باز دارد. جلوگیری از آنها به شما کمک می کند تا ترافیک را از دست ندهید.

راهنمای نهایی ما برای خطاهای وردپرس را بررسی کنید:

39. هشدار “Not Secure” در کروم

هنگام مرور اینترنت با استفاده از Google Chrome، ممکن است متوجه شده باشید که برخی از صفحات یک اخطار “Not Secure” در کنار t دارند.

URL های وارث:

کروم امن نیست

هشدار «ناامن» در Google Chrome

وقتی وب سایتی از گواهی SSL استفاده نمی کند، مرورگر این هشدار را نمایش می دهد. اگر صفحات شما این پیام‌ها را در مرورگرهای کاربران فعال کنند، می‌تواند به اعتبار سایت شما آسیب برساند، بر سطح ترافیک، سئو و نرخ تبدیل شما تأثیر بگذارد. برای جلوگیری از این اتفاق، می توانید گواهی SSL را نصب کنید.

اخیراً، Chrome شروع به نمایش پیام‌های هشدار ERR_SSL_OBSOLETE_VERSION برای وب‌سایت‌هایی کرد که از TLS 1.2 یا 1.3 استفاده نمی‌کنند.

40. خطای مرورگر «اتصال شما خصوصی نیست».

حتی بدتر از هشدار «امن نیست» در کروم، صفحه «اتصال شما خصوصی نیست» است. این خطا به دلیل مشکل در گواهی SSL (یا عدم وجود آن) به راحتی کاربران را از دسترسی آسان به سایت شما باز می دارد.

در صورت مواجهه با این صفحه، کاربران ممکن است از ترس دزدیده شدن اطلاعات شخصی از سایت شما بترسند. می‌توانید با اطمینان از نصب صحیح گواهینامه SSL از این اتفاق جلوگیری کنید، اما ممکن است این مشکل در سمت کلاینت باشد که کاربران باید خودشان آن را برطرف کنند.

41. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

یک حلقه تغییر مسیر، که اغلب به عنوان “ERR_TOO_MANY_REDIRECTS” نمایش داده می شود، زمانی اتفاق می افتد که پیکربندی نادرست تغییر مسیرها در سرور شما وجود داشته باشد.

به عنوان مثال، این می تواند به این معنی باشد که URL 1 به URL 2 اشاره می کند، اما URL 2 به URL 1 اشاره می کند و باعث ایجاد یک حلقه بی نهایت می شود. کاربران می توانند با حذف کوکی های سایت شما و پاک کردن کش مرورگر خود، این خطا را برطرف کنند. همچنین می توانید سعی کنید ماهیت حلقه تغییر مسیر را تعیین کنید تا منبع مشکل را بفهمید و سپس آن را حل کنید.

42. ERR_CONNECTION_REFUSED

مانند بسیاری از مشکلات مرورگر، مشکل ERR_CONNECTION_REFUSED معمولاً ناشی از چیزی خاص برای وردپرس نیست. با این حال، اگر کاربران به دلیل عدم دسترسی به سایت شما به دلیل این پیام در کروم با شما تماس بگیرند، همچنان می‌توانید به آنها بگویید چگونه مشکل را برطرف کنند.

خطای ERR_CONNECTION_REFUSED به این دلیل رخ می دهد که مرورگر کاربر قادر به اتصال به سرور سایت شما نبود. این ممکن است یک مشکل سمت سرور باشد، در این صورت باید بررسی کنید که آیا سایت شما خراب است یا خیر و با ارائه دهنده هاست خود تماس بگیرید. از طرف دیگر، می توانید به کاربران خود دستور دهید تا روترهای خود را مجدداً راه اندازی کنند و حافظه پنهان مرورگر خود را پاک کنند.

43. ERR_EMPTY_RESPONSE

مشکل ERR_EMPTY_RESPONSE زمانی رخ می دهد که مرورگر کاربر درخواستی را به سایت شما ارسال می کند و سرور شما چیزی را پس نمی فرستد. محبوب ترین راه حل برای این مشکل، پاک کردن کش مرورگر و بازنشانی تنظیمات شبکه است.

همچنین ممکن است بخواهید به کاربرانی که این مشکل را تجربه می‌کنند توصیه کنید افزونه‌های Chrome را که استفاده می‌کنند غیرفعال کنند و سعی کنند به طور موقت نرم‌افزار ضد ویروس خود را غیرفعال کنند.

44. خطای مرورگر DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

DNS شما سیستمی است که آدرس IP وب سایت شما را می گیرد و آن را به یک دامنه قابل خواندن مانند seofaraz .com تبدیل می کند. اگر DNS شما نتواند دامنه شما را به آدرس IP سایت شما به درستی ترجمه کند، کاربران خطای مرورگر DNS_PROBE_FINSHED_NXDOMAIN را در Chrome مشاهده خواهند کرد.

اولین قدم برای حل این مشکل، انتشار و تمدید آدرس IP است. اگر کار نکرد، ممکن است به کاربران پیشنهاد دهید نرم افزار ضد ویروس یا شبکه های خصوصی مجازی (VPN) خود را به طور موقت غیرفعال کنند.

راهنمای ویدیویی ما را برای رفع خطای مرورگر DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN بررسی کنید:

آیا از مشکلاتی در سایت وردپرس خود خسته شده اید؟ بهترین و سریع ترین پشتیبانی هاست را با seofaraz دریافت کنید! برنامه های ما را بررسی کنید

عیب یابی خطاهای متفرقه وردپرس

در حالی که بسیاری از خطاهای وردپرس را می توان به دلیل خاصی ردیابی کرد، اما تشخیص برخی از آنها کمی دشوارتر است. آنها ممکن است منشأهای متعددی داشته باشند یا به جزئیات کوچکی برگردند که مهم به نظر نمی رسد.

در زیر انواع مختلفی از مشکلات وردپرس وجود دارد که به طور منظم در دسته بندی هایی که تا کنون پوشش داده ایم نمی گنجند.

راهنمای ویدیویی ما را برای رفع خطاهای وردپرس بررسی کنید:

45. صفحه سفید مرگ

یکی از معروف ترین خطاهای وردپرس صفحه سفید مرگ (WSoD) است. باعث می شود سایت شما به عنوان یک صفحه سفید خالی برای کاربران خود نمایش داده شود. این مشکل همچنین ممکن است شما را از داشبورد وردپرس خود قفل کند. معمولاً به دلیل مشکل سازگاری افزونه ایجاد می شود.

بهترین اقدام برای حل آن، یافتن افزونه ای است که باعث تضاد شده و آن را حذف کنید. سایر دلایل احتمالی عبارتند از خطاهای نحوی، رسیدن به محدودیت حافظه سایت شما و مسائل مربوط به مجوزهای فایل.

46. ​​از داشبورد مدیریت وردپرس قفل شده است

داشبورد وردپرس شما برای کارهای متعدد از جمله رفع بسیاری از خطاهای رایج وردپرس بسیار مهم است. با این حال، گاهی اوقات مشکلاتی که در سایت خود با آن مواجه هستید می‌تواند شما را از داشبورد وردپرس خود قفل کند.

دلایل احتمالی زیادی برای این مشکل وجود دارد. اگر می توانید، سعی کنید تعیین کنید که آیا به دلیل مشکل جداگانه ای قفل شده اید یا خیر، و سپس اقداماتی را برای حل ریشه مشکل انجام دهید. همچنین می‌توانید یک نسخه پشتیبان را بازیابی کنید در سایت خود، یا غیرفعال کردن یک افزونه امنیتی از طریق FTP اگر فکر می کنید که شما را از باطن سایت شما دور می کند.

47. نمی توان از طریق SSH یا SFTP وصل شد

گاهی اوقات، مدیریت یا عیب یابی وردپرس مستلزم این است که مستقیماً به سرور خود دسترسی داشته باشید. SFTP شما را قادر می سازد به فایل های خود دسترسی داشته باشید (تفاوت بین SFTP و FTP را بیاموزید)، و SSH به طیف گسترده ای از کارهای راه دور دیگر اجازه می دهد (در اینجا راهنمای نحوه شروع کار با SSH است).

اگر می‌خواهید از SFTP یا SSH برای دسترسی به سرور خود استفاده کنید، اما نمی‌توانید متصل شوید، ممکن است لازم باشد آدرس‌های IP قدیمی را از فایل known_hosts خود حذف کنید.

48. اتصال SSH رد شد

در صورتی که می‌خواهید از طریق SSH به سرور خود متصل شوید و پیامی را مشاهده می‌کنید که “اتصال رد شد” را در رابط خط فرمان خود مشاهده می‌کنید، مشکل کمی متفاوت است:

پیام خطای اتصال رد در ترمینال
پیام خطای اتصال رد در ترمینال

به جای ویرایش known_hosts، باید چند مورد مربوط به پیکربندی SSH خود را بررسی کنید.

ابتدا مطمئن شوید که سرور شما یک دیمون SSH نصب کرده است. همچنین باید اعتبار خود را بررسی کنید و مشخص کنید که آیا پورتی که استفاده می کنید باز است یا خیر. این مشکل همچنین ممکن است به دلیل تنظیمات فایروال شما باشد.

راهنمای ویدیویی ما را برای رفع خطای SSH Connection Refused بررسی کنید:

49. به طور خلاصه برای تعمیر و نگهداری برنامه ریزی شده در دسترس نیست

هر زمان که به روز رسانی را در سایت وردپرس خود اجرا می کنید، به طور موقت به حالت نگهداری می رود. در طول این مدت، هر کسی که سعی می کند به سایت شما دسترسی پیدا کند، پیامی مانند این را می بیند: «به طور خلاصه برای تعمیر و نگهداری برنامه ریزی شده در دسترس نیست. یک دقیقه دیگر دوباره بررسی کنید”:

نگهداری برنامه ریزی شده در دسترس نیست
نگهداری برنامه ریزی شده در دسترس نیست

پیام «به طور خلاصه برای نگهداری برنامه ریزی شده در دسترس نیست» در وردپرس

این واقعاً یک خطا نیست، زیرا قرار است اتفاق بیفتد، اما کاربران ممکن است آن را متفاوت تفسیر کنند. اگر آنها در این مورد با شما تماس گرفتند، اما مشکلی برای شما پیش آمد، باید توصیه کنید که صفحه را مجدداً بارگذاری کنند.

از طرف دیگر، اگر این پیام را هنگام اجرای به‌روزرسانی‌ها در وردپرس مشاهده می‌کنید، ممکن است سایت شما در حالت نگهداری گیر کرده باشد.

50. وردپرس در حالت نگهداری گیر کرده است

بستن مرورگر خود در وسط به‌روزرسانی یا اجرای به‌روزرسانی‌های انبوه افزونه می‌تواند باعث شود سایت شما در حالت تعمیر و نگهداری گیر کند. در این حالت، همان پیامی را خواهید دید که کاربران هنگام اجرای به‌روزرسانی‌ها در قسمت جلویی می‌بینند.

خوشبختانه رفع این مشکل بسیار ساده است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که از طریق FTP به فایل های سایت خود دسترسی داشته باشید و فایلی به نام .maintenance را حذف کنید:

فایل .maintenance در FileZilla
فایل .maintenance در FileZilla

پس از آن می توانید دوباره با سایت خود چک کنید و همه چیز دوباره خوب باشد.

51. تغییرات در سایت زنده شما قابل مشاهده نیستند

اگر برای به‌روزرسانی‌های سایت خود تلاش زیادی کرده‌اید، فقط قسمت جلویی را بررسی کرده و ببینید که هیچ کدام از آنها قابل مشاهده نیست، ممکن است احساس ناامیدی کنید. خبر خوب این است که رفع این مشکل معمولاً بسیار ساده است.

اغلب، این نتیجه یک مشکل حافظه پنهان است. ابتدا می توانید کش مرورگر خود را پاک کنید. اگر تغییرات شما هنوز قابل مشاهده نیست و از یک افزونه کش استفاده می کنید، اسناد آن را بررسی کنید تا نحوه پاک کردن کش افزونه را نیز بیاموزید.

52. برنامه از دست رفته

یک برنامه بارگذاری ثابت بخشی از یک استراتژی محتوای قوی است. وردپرس با این امکان به شما کمک می کند که پست ها را برای انتشار در تاریخ ها و زمان های خاص برنامه ریزی کنید.

افزونه Scheduled Post Trigger
افزونه Scheduled Post Trigger

متأسفانه، همیشه آنطور که در نظر گرفته شده کار نمی کند، در نتیجه خطاهای برنامه ریزی از دست رفته می شود. به طور کلی، سریع‌ترین راه‌حل‌ها برای این مشکل یا از طریق افزونه‌هایی مانند Scheduled Post Trigger یا WP Scheduled Posts Pro یا ویرایش cron jobs در دسترس هستند.

در اینجا در Kinsta، ما کارهای کرون وردپرس شما را به گونه ای پیکربندی می کنیم که در سطح سیستم با فواصل زمانی 15 دقیقه اجرا شود.

53. به روز رسانی خودکار ناموفق

به منظور کمک به ماندن سایت خود در آخرین نسخه وردپرس، ممکن است به روز رسانی خودکار را فعال کرده باشید. این می تواند برای ساده سازی این جنبه از نگهداری وب سایت و ایمن نگه داشتن سایت شما مفید باشد، اما گاهی اوقات منجر به مشکلاتی نیز می شود.

گاهی اوقات ممکن است به روز رسانی خودکار با شکست مواجه شود، در این صورت ممکن است سایت شما از کار بیفتد و در دسترس کاربران قرار نگیرد. راه حل پیشنهادی این است که به‌جای آن یک به‌روزرسانی دستی انجام دهید.

54. مسائل مربوط به واردات وردپرس

به دلایل مختلف، ممکن است متوجه شوید که باید محتوا را به سایت وردپرس خود وارد کنید. این یک روش نسبتاً رایج در بین توسعه دهندگان است و اغلب از پلاگین های مختلفی برای این کار استفاده می شود.

متأسفانه، واردات به راحتی می تواند منجر به وقفه زمانی PHP یا HTTP شود. برای جلوگیری از این مشکلات، می توانید:

به اتصال به اینترنت سریعتر بروید.

فایل های خود را با استفاده از WP-CLI وارد کنید.

محدودیت زمان PHP خود را افزایش دهید.

همچنین ممکن است لازم باشد برای حل این مشکل با ارائه دهنده هاست خود تماس بگیرید.

55. مسائل مربوط به عملکرد وردپرس

عملکرد سایت شما کم و بیش مترادف با سرعت آن است. صفحات با بارگذاری سریع UX و SEO بهتری را ایجاد می کنند، بنابراین نظارت منظم و بهینه سازی سرعت سایت بسیار مهم است. Pingdom یک ابزار مفید برای آزمایش زمان بارگذاری از چندین مکان است:

تست سرعت وب سایت Pingdom
تست سرعت وب سایت Pingdom

پس از آزمایش سایت شما، Pingdom لیستی از پیشنهادات در مورد اینکه چگونه می توانید عملکرد آن را بهبود بخشید به شما ارائه می دهد. راه حل های رایج عبارتند از فشرده سازی تصویر، کش کردن، و فعال کردن CDN.

56. وردپرس ایمیل ارسال نمی کند

بازاریابی ایمیلی یک استراتژی کلیدی برای بسیاری از سایت های وردپرسی است و می تواند سطح ترافیک و نرخ تبدیل شما را افزایش دهد. چندین پلاگین در دسترس هستند که می توانند به شما امکان ارسال ایمیل از داشبورد وردپرس خود را بدهند و به راحتی پلتفرم بازاریابی ایمیلی خود را با باطن سایت خود همراه کنید.

اغلب، اگر ایمیل های شما برای مشترکین شما ارسال نمی شود، به دلیل پیکربندی سرور شما است. میزبان شما ممکن است محدودیت هایی در منابعی که سایت شما می تواند استفاده کند داشته باشد، که از خروج ایمیل ها جلوگیری می کند.

اگر به مشکل مربوط به سرور مشکوک هستید، با میزبان خود تماس بگیرید. شاید لازم باشد طرح خود را ارتقا دهید. از طرف دیگر، افزونه ای که استفاده می کنید می تواند منبع مشکل باشد. انجمن های پشتیبانی و اسناد آن را برای مشکلات رایج بررسی کنید یا برای پشتیبانی با توسعه دهنده تماس بگیرید.

در نهایت، ایمیل های ارسال شده از وردپرس ممکن است به عنوان هرزنامه علامت گذاری شوند. اگر کاربر در مورد ایمیل گم شده با شما تماس گرفت، به او بگویید پوشه ناخواسته خود را برای هر موردی بررسی کند.

57. خطاهای نحوی وردپرس

خطاهای نحوی به مشکلات مربوط به نحو یا ساختار کد شما اشاره دارد. این ممکن است شامل علائم نگارشی نادرست استفاده شده یا سایر اشتباهات تایپی باشد. در برخی موارد، یک خطای نحوی می تواند شما را از داشبورد خود قفل کند و سایت شما را خراب کند.

با وجود علت اصلی به ظاهر ناچیز، این نوع خطا بسیار جدی است. اغلب زمانی اتفاق می‌افتد که قطعه‌های کدی را که آنلاین پیدا کرده‌اید جای‌گذاری کنید. اگر اخیراً چنین کاری را انجام داده اید، احتمالاً منبع مشکل شما همین است.

برای حل آن، به محل قطعه کدی که با استفاده از FTP چسبانده اید بروید و آن را تصحیح یا حذف کنید.

58. نوار کناری وردپرس در زیر محتوا ظاهر می شود

نوارهای کناری می توانند برای نمایش محتوای کلیدی به کاربران شما مفید باشند، مانند منوی ناوبری، عملکرد جستجوی وردپرس، نمادهای اجتماعی و حتی سلب مسئولیت. با این حال، اگر نوار کناری شما عجیب به نظر می رسد زیرا در زیر محتوای شما به جای کنار آن ظاهر می شود، مشکل دارید.

این اغلب نتیجه استفاده نادرست از تگ های <div> در یک یا چند فایل تم شما است. برای تصحیح کد و رفع آن باید منبع مشکل را ردیابی کنید. این ممکن است به دلیل مشکلاتی در عرض سایت شما، یک خطای ویژگی float یا سایر مسائل مربوط به موضوع وردپرس شما رخ دهد.

59. متن سفید و دکمه های از دست رفته در ویرایشگر ویژوال

ویرایشگر وردپرس شما بسیار مهم است. بدون آن، افزودن محتوای جدید به سایت شما بسیار دشوارتر خواهد بود. اگر تا به حال ویرایشگر کلاسیک را باز کرده اید و متوجه شده اید که همه دکمه ها در نوار ابزار گم شده اند و رنگ متن شما روی سفید تنظیم شده است، احتمالاً ناراحتی ناشی از عدم دسترسی به آن عملکرد را احساس کرده اید.

اغلب، این خطا به دلیل تداخل افزونه یا مشکل حافظه پنهان است. اگر پاک کردن کش مرورگر یا غیرفعال کردن افزونه‌ها مشکل را حل نکرد، ممکن است لازم باشد برخی از فایل‌های اصلی وردپرس خود را جایگزین کنید.

60. مشکلات فید RSS وردپرس

فیدهای RSS یک راه آسان برای تقویت سایت شما از طریق مدیریت هستند. آنها به ویژه برای سایت های خبری و سایر مراکز محتوا مفید هستند. با این حال، خطاهای موجود در فید RSS شما می‌تواند غیرحرفه‌ای به نظر برسد و مانع از مشاهده محتوا توسط کاربران شود.

این خطاها ممکن است به دلیل فاصله های اضافی یا شکسته شدن خطوط به دنبال بستن برچسب های PHP در فایل functions.php یا افزونه های شما رخ دهد. برای رفع این مشکل می توانید آنها را ردیابی و حذف کنید. از طرف دیگر، ممکن است لازم باشد ناسازگاری پلاگین و تم را آزمایش کنید یا به سادگی عملکرد پیش‌فرض فیدهای RSS وردپرس را غیرفعال کنید.

61. وردپرس در باز کردن جریان ناموفق بود

اگر پیغام خطایی را مشاهده کردید که «جریان باز نشد»، به این معنی است که وردپرس قادر به باز کردن فایلی که در جایی از کد شما به آن ارجاع داده شده است، نیست.

این خطا می تواند ناشی از مسائل مختلفی باشد، اما پیام معمولاً به شما می گوید که منبع مشکل چیست. پاسخ های احتمالی عبارتند از:

این چنین فایل و یا مسیری وجود ندارد.

اجازه رد شد.

عملیات شکست خورد.

دوره اقدام مورد نیاز برای اصلاح مشکل به پاسخی که می بینید بستگی دارد. ممکن است فایلی گم شده باشد، مجوزهای شما به درستی تنظیم نشده باشد، یا وردپرس در اتصال به API شخص ثالث مشکل داشته باشد.

62. خطای کلید بازنشانی رمز عبور

اگر کاربران بتوانند برای حساب‌های سایت شما ثبت نام کنند، ممکن است در مواقعی نیاز به تنظیم مجدد رمز عبور خود داشته باشند. در برخی موارد، ایمیل تنظیم مجدد رمز عبور پیش‌فرض پیوندی را ارائه می‌کند که کاربران را به صفحه ورود هدایت می‌کند، جایی که پیامی را مشاهده می‌کنند که می‌خواند: «این کلید نامعتبر است یا استفاده شده است. لطفا دوباره سعی کنید رمز عبور را بازنشانی کنید.”

معمولاً این یک مشکل حافظه پنهان است. اگر افزونه کش روی سایت خود نصب کرده اید، مطمئن شوید که کش کردن صفحه حساب من را در تنظیمات افزونه غیرفعال کرده اید. مواردی از درگیری با پلاگین های CAPTCHA نیز گزارش شده است.

63. صفحه ورود به روز می شود

اگر روی دکمه ورود به سیستم در لاگ وردپرس خود کلیک کنید صفحه n به‌جای اینکه شما را به داشبوردتان بیاورد، به سادگی آن را تازه‌سازی می‌کند، ممکن است مشکلی پیش آمده باشد:

صفحه ورود به سیستم وردپرس
صفحه ورود به سیستم وردپرس

این مشکل ممکن است به دلیل تداخل افزونه، آدرس های اشتباه وردپرس، یا فایل htaccess. خراب باشد.

64. وردپرس مدام شما را از سیستم خارج می کند

برخلاف خطای بازخوانی صفحه ورود، این مشکل شما را قادر می سازد تا به طور خلاصه به داشبورد وردپرس خود دسترسی داشته باشید اما ناگهان شما را از سیستم خارج می کند. این اغلب به دلیل مشکل در تنظیمات سایت وردپرس شما است.

اگر با این خطا مواجه هستید، آدرس وردپرس و آدرس سایت در تنظیمات عمومی شما احتمالاً مطابقت ندارند:

تنظیمات عمومی وردپرس

آدرس وردپرس و آدرس سایت در تنظیمات عمومی
آدرس وردپرس و آدرس سایت در تنظیمات عمومی

این می تواند شامل تفاوت های به ظاهر کوچک باشد، مانند اینکه آیا هر دو URL در ابتدا دارای www هستند یا خیر. تغییر URL ها به گونه ای که مطابقت داشته باشند باید این مشکل را برطرف کند.

اگر نمی توانید این کار را از طریق داشبورد خود انجام دهید زیرا وردپرس مدام شما را از سیستم خارج می کند، می توانید با ویرایش فایل wp-config.php کار را انجام دهید.

65. “آیا مطمئن هستید که می خواهید این کار را انجام دهید؟”

ناامید کننده ترین خطاهای وردپرس آنهایی هستند که هیچ نشانه ای در مورد علت ایجاد آنها نمی دهند. خطا در خواندن «آیا مطمئن هستید که می‌خواهید این کار را انجام دهید؟» یکی از این مسائل است.

اغلب، این نتیجه یک تضاد پلاگین یا موضوع است و می‌تواند با عیب‌یابی استاندارد برای آن موقعیت حل شود. در صورتی که این کار انجام نشد، احتمالاً باید فایل wp-config.php خود را جایگزین کنید.

66. “به روز رسانی دیگری در حال انجام”

به طور معمول، خطای «یک به‌روزرسانی در حال حاضر در حال انجام است» ظاهر می‌شود، اگر در تلاش برای اجرای یک به‌روزرسانی افزونه یا تم در حالی که وردپرس همچنان در حال اجرای به‌روزرسانی اصلی است، ظاهر می‌شود.

اغلب این اتفاق در طول به‌روزرسانی‌های خودکار امنیتی اصلی رخ می‌دهد. پس از اتمام اولین به روز رسانی، پیام باید به طور خودکار ناپدید شود. اگر اینطور نیست، یک خطا روی دستتان است. می توانید با حذف ردیف core_updater.lock از جدول wp_options آن را در phpMyAdmin حل کنید.

67. خطا در انتقال به سطل زباله

وردپرس به شما این امکان را می دهد که به راحتی پست ها و صفحات سایت خود را با کلیک یک دکمه حذف کنید. با این حال، هنگام تلاش برای انتقال محتوا به سطل زباله، مشکلات مختلف می تواند منجر به خطا شود.

این ممکن است به دلیل مشکل حافظه پنهان یا تداخل افزونه رخ دهد. همچنین ممکن است به دلیل خرابی پایگاه داده یا مجوزهای نادرست فایل باشد.

68. خطاهای نصب وردپرس

اگرچه وردپرس به دلیل فرآیند نصب ساده پنج دقیقه ای خود مشهور است، اما ممکن است همچنان با مشکل مواجه شوید. مشکلات احتمالی شامل خطای ایجاد اتصال به پایگاه داده و 500 خطای داخلی سرور است که در جای دیگری در این پست به آنها پرداخته ایم.

همچنین ممکن است با پیغام خطای “Headers Already Sent” مواجه شوید. این احتمالاً به دلیل وجود فضاهای غیر ضروری یا برچسب های PHP در کد شما است. پیام باید به شما بگوید مشکل کجاست و می توانید با ویرایش فایل مربوطه آن را حل کنید.

69. “سایت در حال تجربه مشکلات فنی است”

این خطا از زمان راه اندازی وردپرس 5.2 بیشتر شده است. معمولاً هنگام به‌روزرسانی هسته، افزونه یا موضوع ظاهر می‌شود:

تجربه مشکلات فنی یک پیام خطایی با خواندن: “سایت در حال تجربه مشکلات فنی است.”

سایت در حال تجربه مشکلات فنی است
سایت در حال تجربه مشکلات فنی است

دلیل خطای “سایت در حال تجربه مشکلات فنی است” معمولاً خطای محدودیت حافظه PHP یا تداخل افزونه است. شما می توانید حافظه سایت خود را به روش های مختلف افزایش دهید.

برای عیب یابی تداخل پلاگین، افزونه های خود را غیرفعال کنید و سپس یکی یکی دوباره فعال کنید تا ببینید کدام یک باعث بروز مجدد خطا می شود.

اطلاعات

محدودیت حافظه پیش فرض برای مشتریان Kinsta روی 256 مگابایت تنظیم شده است. اگر سایت وردپرس خود را در Kinsta میزبانی می کنید، نباید با کمبود حافظه مشکلی داشته باشید.

70. «به‌روزرسانی خودکار وردپرس تکمیل نشد – لطفاً اکنون دوباره به‌روزرسانی را امتحان کنید»

ممکن است در بالای داشبورد مدیریت وردپرس خود با این خطا مواجه شده باشید: «به‌روزرسانی خودکار وردپرس تکمیل نشد – لطفاً اکنون دوباره به‌روزرسانی را امتحان کنید».

یک به‌روزرسانی خودکار وردپرس تکمیل نشد – لطفاً اکنون دوباره به‌روزرسانی را امتحان کنید

خطای وردپرس: «به‌روزرسانی خودکار وردپرس تکمیل نشد – لطفاً اکنون دوباره به‌روزرسانی را امتحان کنید».

به‌روزرسانی خودکار وردپرس تکمیل نشد
به‌روزرسانی خودکار وردپرس تکمیل نشد

این خطا اغلب به دلیل رفتن وردپرس به “حالت نگهداری” پس از به روز رسانی تم ها، افزونه ها یا خود وردپرس ایجاد می شود.

این خطا معمولاً با به‌روزرسانی دستی هر به‌روزرسانی خودکار ناموفق برطرف می‌شود.

اگر پیام ادامه داشت، ممکن است به دلیل گیرکردن سایت وردپرس شما در “حالت نگهداری” باشد. این را می توان با حذف فایل “.maintenance” از پوشه ریشه سایت وردپرس خود، از طریق cPanel یا با استفاده از SFTP، برطرف کرد. راهنمای ما برای رفع مشکل وردپرس در حالت تعمیر و نگهداری را برای دستورالعمل های گام به گام بررسی کنید.

71. سایت وردپرس شما خراب است

یک سایت در دسترس نمی تواند منجر به از دست رفتن ترافیک و درآمد شود. اگر مطمئن هستید که سایت وردپرس شما از کار افتاده است، اولین گام این است که تعیین کنید آیا دلیل آن خطای وردپرس است یا سرور شما با مشکل مواجه است. علائم سایر خطاهای وردپرس ممکن است شما را به حالت اول سوق دهد مشکل ریلی

اگر هیچ کدام وجود ندارد، می توانید گزارش های خطای سرور خود را بررسی کنید. در اینجا نحوه انجام آن در MyKinsta آمده است:

دسترسی به گزارش های خطا در myseofaraz
دسترسی به گزارش های خطا در myseofaraz

اگر سرور شما نمی تواند به درستی کار کند یا هیچ ایده ای در مورد آنچه اتفاق می افتد ندارد، باید برای کمک با ارائه دهنده هاست خود تماس بگیرید.

مراحل رفع هر گونه خطای #وردپرس: این راهنما را بخوانید. ✅ همین. تمام مراحل همین است. 😃

آموزش رفع خطاهای وردپرس : نتیجه گیری

آخرین چیزی که هر صاحب سایت می خواهد این است که وب سایت وردپرس آنها برای کاربران در دسترس نباشد یا مشکلاتی را نشان دهد. این نه تنها باعث می‌شود که هر گونه فروش، بازدید از تبلیغات، سئو، تبدیل و حتی کمیسیون‌های وابسته را که ممکن است به دست آورده باشید، از دست بدهید.

همچنین باعث می شود سایت شما کمتر قابل اعتماد به نظر برسد و به اعتبار برند شما آسیب برساند، که تعمیر آن می تواند واقعا سخت باشد.

به همین دلیل است که ما این خطاهای رایج وردپرس را در یک صفحه با هم گروه بندی کردیم تا به شما کمک کنیم تا حد امکان راه حلی را پیدا کنید و سریعاً تجارت خود را به مسیر درست برگردانید. این راحت نیست؟

آیا در مورد عیب یابی خطاهای سایت وردپرس خود سوالی دارید؟ در بخش نظرات زیر سوال کنید!

صرفه جویی در زمان، هزینه و به حداکثر رساندن عملکرد سایت با:

کمک فوری از کارشناسان میزبانی وردپرس سئو فراز، 24/7.

تمام خدمات طراحی سایت وردپرس،سئو سایت وردپرس،پشتیبانی سایت وردپرس و … بصورت صفر تا صد توسط سئو فراز قابل انجام میباشد.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا