آموزش ثبت نقشه سایت در گوگل وبمستر

نقشه سایت چیست و آیا آن را ایجاد می کنید؟

نقشه سایت چیست و آیا آن را ایجاد می کنید؟ داشتن یک حضور قوی در گوگل، هدف اصلی هر کسب و کاری با وب سایتی است که هدف آن تولید سرنخ است. و برای انجام این کار، به محتوای باکیفیتی نیاز دارید که موتور جستجو آن را ارزشمند می‌داند، و یک نقشه سایت بی‌عیب و نقص که به این ربات‌ها اجازه می‌دهد در آن بخزند.

نقشه سایت چیست و آیا آن را ایجاد می کنید؟

به دلیل همه این موارد، بسیار مهم است که مطمئن شوید Google از نقشه سایت شما مطلع است، به طوری که بتواند تمام صفحاتی که وب سایت شما در آن قرار دارد را بررسی کند. در نهایت، وب سایت شما با ساختار URL های شما معنا پیدا می کند و نقشه های سایت شما نشان می دهد که چگونه همه آنها به یکدیگر پیوند دارند تا ربات ها بتوانند بفهمند رتبه شما در کجای صفحه شما قرار دارد.

ثبت سایت در گوگل رایگان

نقشه سایت چیست و آیا آن را ایجاد می کنید؟

از آنجا، نقشه سایت شما برای رتبه بندی شما در جستجوهای افرادی که ممکن است به دنبال کالاها یا خدمات شما باشند، استفاده می شود. نقشه سایت XML در واقع نقشه راهی است که از طریق کنسول جستجوی شما استفاده می شود تا Google بتواند درخواست ها را به مقصد مناسب ارسال کند. بدیهی است که اگر می خواهید سهم عادلانه خود را از آن ترافیک داشته باشید، داشتن نقشه سایت کاملاً حیاتی است.

مرتبط: آموزش ساخت فایل Robots.txt و نحوه استفاده از آن

آموزش ثبت نقشه سایت در گوگل وبمستر

ما این قطعه را ایجاد کرده ایم تا بتوانید بفهمید نقشه سایت چیست، چگونه آنها را پیاده سازی کنید و چگونه گوگل از آن برای درک کلی سایت شما استفاده می کند. راهنمای ما به شما امکان می‌دهد نقشه‌های سایت را در جای خود قرار دهید، همچنین به شما درک درستی از نحوه ایجاد آن می‌دهد. اگر قبلاً نقشه سایت دارید – یا باید نقشه سایت موجود خود را به روز کنید – ما همچنین به نحوه دریافت بهترین نتیجه ممکن برای سایت خود خواهیم پرداخت.

SITEMAP  یا نقشه سایت چیست؟

در سطح پایه، نقشه سایت فایلی است که در آن تمام صفحات (از جمله محصولات،برگه های،مقالات،ویدیو و سایر فایل‌ها) را که در وب سایت شما قرار دارند فهرست می‌کنید. مهم است که نقشه سایت شما به درستی در کنسول جستجو تنظیم شده باشد و به طور موثر نحوه تعامل این صفحات با هر یک را مشخص کند. هنگامی که یک نقشه سایت ایجاد می کنید، نحوه عملکرد همه این صفحات را نیز نشان خواهید داد.

اسکرین شات نقشه سایت افزونه yoast seo

آموزش تصویری ثبت سایت در گوگل

اگر صفحه‌ها چیزی برای اشاره به آن‌ها نداشته باشند، پیدا کردن آن‌ها بسیار سخت است و به احتمال زیاد در جستجوهای Google ظاهر نمی‌شوند. به همین دلیل است که داشتن نقشه سایت در کنسول جستجوی گوگل از تمام صفحات وب سایت، ترتیب سلسله مراتب آنها و نحوه تعامل آنها با یکدیگر بسیار مهم است تا ربات های جستجوگر گوگل بتوانند آنها را فهرست کرده و بر اساس آن برای افرادی که در جستجو هستند رتبه بندی کنند. .

نقشه های سایت XML از کدنویسی برای ترسیم همه صفحات شما، ترتیب اولویت آنها، نحوه پیوند آنها به یکدیگر، تاریخچه آنها و تعداد دفعات تغییر آنها برای ارائه یک نقشه دیجیتال برای گوگل و سایر موتورهای جستجو استفاده می کنند.

تصویری که نشان می دهد نقشه سایت xml در مقابل طرح وب سایت چگونه کار می کند

چرا به SITEMAP نیاز دارید؟

عملکرد اصلی نقشه سایت XML وب سایت شما این است که نقشه را به گوگل (و سایر موتورهای جستجو) به وب سایت شما تحویل دهد تا بتوانند ترافیک مربوطه را به صفحات درست سایت شما هدایت کنند.

گوگل از نرم‌افزاری به نام Googlebot استفاده می‌کند که یک خزنده وب است که در اینترنت جستجو می‌کند، همه صفحات را تجزیه و تحلیل می‌کند و بر اساس آن آنها را فهرست‌بندی می‌کند تا بتوانند رتبه‌بندی شوند و خودشان در نتایج جستجو قرار گیرند.

ثبت سایت وردپرس در گوگل

نقشه سایت XML شما روند نمایه سازی سایت شما را برای خزنده های وب ساده می کند تا صفحات شما نسبت به صفحه ای که اصلاً نقشه سایت در کنسول جستجوی گوگل تنظیم نشده است، به احتمال زیاد رتبه بندی بالاتری داشته باشد. همچنین اطلاعات مرتبط‌تری را به این خزنده‌ها ارائه می‌کند، مانند محل قرارگیری صفحه در وب‌سایت، جایی که در سلسله مراتب URLها قرار می‌گیرد، آخرین بار چه زمانی تغییر کرده است و هر چند وقت یک‌بار محتوا تغییر می‌کند.

ارائه نقشه سایت به کنسول جستجوی گوگل برای صفحه خود به این معنی است که وقتی ربات ها سایت شما را می خزند، اطلاعات جامع تری را در اختیار آنها قرار می دهید.

اسکرین شات کنسول جستجو که نشانی‌های اینترنتی ارسال شده و فهرست‌شده را از sitemap.xml نشان می‌دهد

چگونه یک SITEMAP XML ایجاد کنیم

پنج مرحله ساده وجود دارد که باید برای ایجاد یک نقشه سایت XML موثر انجام دهید که به طور کلی صفحه، حضور وب و رتبه بندی شما را بهبود می بخشد.

مراحل نشان دادن نحوه افزودن نقشه سایت xml به کنسول جستجوی گوگل

نحوه ایجاد نقشه سایت – Shout Me Loud

نحوه ایجاد نقشه سایت - Shout Me Loud

ساختار: قبل از اینکه بتوانید نقشه سایت خود را ایجاد کنید، باید مطمئن شوید که دقیقاً چند صفحه در سایت شما وجود دارد. سایت خود را با شروع از صفحه اصلی خود و یادداشت همه صفحات دیگر و نحوه پیوند آنها به یکدیگر مرور کنید. الگوهای نقشه سایت زیادی وجود دارد که می تواند به شما ایده دهد که چگونه باید به نظر برسد. سپس می خواهید مهمترین صفحات خود را در بالای مسیریابی خود قرار دهید و بقیه صفحات را به ترتیب سلسله مراتب در زیر آنها قرار دهید.

تهیه نقشه سایت برای سایت های کدنویسی شده

 

کد نویسی: بسته به نحوه راه اندازی وب سایت خود، راه های زیادی وجود دارد که می توانید صفحه و URL های خود را کدنویسی کنید. اگر از وردپرس برای ساخت سایت خود استفاده کرده اید، این قابلیت از طریق افزونه هایی (مانند Yoast) در دسترس است که اساساً فرآیند را خودکار می کند. شما باید این افزونه ها را جستجو، نصب و اجرا کنید و سپس این نقشه های سایت را متناسب با ساختار خود پیکربندی کنید. اگر با این روش آشنایی دارید، باید به صورت دستی هر یک از URL های خود را با افزودن تگ های XML به هر یک از آنها کدنویسی کنید. اعتبار سنجی: برای بررسی مجدد صحت قالب بندی محتوای خود، چه از یک افزونه استفاده کرده باشید و چه به صورت دستی، URL نقشه سایت خود را در یک اعتبارسنجی نقشه سایت XML قرار دهید. در صورت وجود هرگونه مشکلی که باید برطرف شود، این به شما هشدار می دهد.

نقشه سایت خود را قرار دهید:

این باید در http://www.example.com/sitemap.xml قرار گیرد (که به عنوان مثال نام دامنه شما است). سپس باید فایل robots.txt خود را پیدا کنید و مکان نقشه سایت را به این فایل اضافه کنید. مشاهده خواهید کرد که این فایل robots.txt به طور معمول در پوشه ریشه سایت شما قرار دارد و با استفاده از یک سرویس گیرنده FTP یا مدیر فایل Cpanel برای مشاهده قابل دسترسی است. هنگامی که آن را پیدا کردید، این یک فایل ساده با فرمت Notepad .txt است که به سادگی می تواند URL نقشه سایت شما را نیز تغییر داده و اضافه کند.

نشان می دهد چگونه می توان نقشه سایت xml را به کنسول جستجوی گوگل اضافه کرد

نحوه ارسال نقشه سایت به گوگل – نرم افزار قابل اعتماد

نحوه ارسال نقشه سایت به گوگل - نرم افزار قابل اعتماد

ارسال: پس از انجام تمام این مراحل، می توانید نقشه سایت خود را به موتورهای جستجو از جمله گوگل برای خزیدن و نمایه سازی ارسال کنید. این کار را می توان از طریق کنسول جستجوی گوگل انجام داد، که اگر قبلاً این کار را نکرده باشید تنظیم آن بسیار آسان است. هنگامی که وارد شدید، به Crawl در سمت چپ و سپس Sitemaps بروید و روی Add/Test کلیک کنید. در اینجا می توانید بررسی نهایی را انجام دهید و سپس نقشه سایت خود را ارسال کنید. کار انجام شد.

سوالات متداول در مورد نقشه های سایت XML

چرا نقشه سایت XML مهم است؟

شما باید نقشه سایت خود را در یک فایل کوچکتر از 10 مگابایت با حداکثر 50000 URL نگهداری کنید در غیر این صورت سرورهای وب تحت فشار قرار می گیرند. اگر به فضای بیشتر یا URL های بیشتری نیاز دارید، باید نقشه های سایت جداگانه ای برای محتوای خود ایجاد کنید و سپس در یک فایل فهرست نقشه سایت قرار دهید.

کنسول جستجوی گوگل نشان می دهد که کجا می توان خطاهای خزیدن را پیدا کرد

اگر با خزیدن خود مشکل دارید، کنسول جستجوی گوگل به شما اطلاع می دهد.

تفاوت بین نقشه سایت XML و HTML چیست؟

نقشه های سایت XML برای موتورهای جستجو نوشته شده اند در حالی که نقشه های سایت HTML راهنمای قابل مشاهده برای انسان هستند. نقشه های سایت XML به گونه ای قالب بندی و ارائه شده اند که گوگل و سایر خزنده های موتورهای جستجو آن را درک کنند تا بتوانند محتوا و وب سایت شما را بر اساس آن فهرست و رتبه بندی کنند.

آیا وب سایت شما به نقشه سایت XML نیاز دارد؟

گوگل خود اسنادی دارد که نقشه های سایت XML را برای وب سایت های واقعاً بزرگ با محتوای زیاد توصیه می کند. اما واقعیت این است که هر صفحه می‌تواند از داشتن نقشه سایت سود ببرد و نداشتن آن، شما را در مقابل رقبای خود در مضیقه قرار می‌دهد.

چگونه نقشه سایت XML خود را به طور خودکار به روز کنم؟

اگر اینها را در گذشته نقشه سایت تنظیم کرده اید، این احتمال وجود دارد که به روز نباشند زیرا در آن زمان تغییراتی در صفحات جداگانه و به طور کلی وب سایت خود ایجاد کرده اید. ساده ترین راه برای به روز رسانی آنها، دانلود یک افزونه وردپرس (جستجوی نقشه سایت XML گوگل در وردپرس) است و این فرآیند را برای شما خودکار می کند.

SITEMAP چیست و هدف آن در هنگام سئو چیست؟

صفحه شما دارای محتوای زیادی برای بررسی خواهد بود، بنابراین نقشه های سایت به اعمال ساختار و معنی در یک وب سایت کمک می کنند. آنها اطمینان حاصل می کنند که گوگل، بینگ و دیگران همه صفحات شما را ایندکس می کنند و به بهینه سازی موتور جستجوی شما و افزایش ترافیک ارگانیک شما از طریق جستجو کمک می کنند.

اگر همه اینها کمی طاقت فرسا به نظر می رسد، تیم سئوفرازمی تواند به شما کمک کند تا مشکلات نقشه سایت خود را مرتب کنید و اطمینان حاصل کنید که محتوای شما می تواند به وضوح توسط آن ربات های خوب ایندکس شود.

رای دهید{title}

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا